Χαμός στο Tik Tok για το αν ο Μπόρις Τζόνσον εμφανίστηκε τελικά στη σειρά «Bridgerton»
Χαμός στο Tik Tok για το αν ο Μπόρις Τζόνσον εμφανίστηκε τελικά στη σειρά «Bridgerton» © Netflix | EPA/POOL
Lifestyle

Bridgerton: Βίντεο στο Tik Tok δείχνει τον Μπόρις Τζόνσον στη σειρά;

Η σκηνή από τη δεύτερη σεζόν που συζητήθηκε

|

Στο «Bridgerton» ο Μπόρις Τζόνσον ή μήπως όχι; Το βίντεο στο Tik Tok με το cameo του Βρετανού πρωθυπουργού. Τι ισχυρίζεται ο χρήστης που το ανέβασε.

Το «Bridgerton» στο Netflix είναι η τηλεοπτική σειρά εποχής με το φανατικό κοινό. Βίντεο στο Tik Tok με σκηνή από τη δεύτερη σεζόν, δείχνει να εμφανίζεται στιγμιαία ο Μπόρις Τζόνσον, ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο χρήστης του TikTok @txharvey, ο οποίος αντιλήφθηκε την παρουσία του Μπόρις Τζόνσον στη σειρά «Bridgerton». Ειδικότερα, ο Τζόνσον εμφανίζεται στο φόντο σκηνής σε επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

Στο Tik Tok έχει γίνει χαμός με το συγκεκριμένο βίντεο και ήδη υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις για το αν τελικά ο Βρετανός πρωθυπουργός κάνει... cameo.

Ο Μπόρις Τζόνσον στο «Bridgerton» - Σε ποια σκηνή φαίνεται να εμφανίζεται

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Tik Tok, υπάρχει μια εικόνα με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου κρυμμένο στο βάθος. Ειδικότερα, η λεπτομέρεια διακρίνεται σε μια σκηνή με την Κέιτ να προσπαθεί να κοιμηθεί αλλά οι σκέψεις της να μην την αφήνουν σε ησυχία.

Καθώς κοιτάει το διακοσμημένο ταβάνι, απεικονίζεται ένα πρόσωπο, το οποίο μοιάζει αρκετά με εκείνο του Μπόρις Τζόνσον. Ο χρήστης ανέβασε το βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει ξεπεράσει πλέον το 1 εκατ. views.

«Θα ήθελα πολύ να μάθω ποιος ήταν ο σκηνογράφος που το πήρε κρυφά» αναφέρει στο σχόλιό του. Και προσθέτει: «Δεν είναι περίεργο που δεν μπορεί να αποκοιμηθεί».

@txharvey

Talk about ruining the vibe

♬ original sound - THarvey

Bridgerton: Η σειρά του Netflix «σαρώνει» και στον δεύτερο κύκλο

Ο δεύτερος κύκλος, ο οποίος είναι διαθέσιμος στο Netflix, εστιάζει στη σχέση του υποκόμη, Άντονι Μπρίτζερτον (Τζόναθαν Μπέιλι) και της κληρονόμου Κέιτ Σάρμα (Σιμόν Άσλεϊ).

Με εκατομμύρια θαυμαστές να παρακολουθούν τα επεισόδιά του, ο δεύτερος κύκλος του  «Bridgerton» έχει γίνει από τους πιο επιτυχημένους της υπηρεσίας streaming.

Μπρίτζερτον: Σεζόν 2 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice