H Hilary Duff πρωταγωνιστεί γυμνή στο εξώφυλλο του Women’s Health: «Είμαι υπερήφανη για το σώμα μου»
H Hilary Duff © Getty Images/Ideal Image
Lifestyle

H Hilary Duff γυμνή στο εξώφυλλο του Women’s Health: «Είμαι υπερήφανη για το σώμα μου»

«Ήξερα ότι αυτό θα με τρομοκρατούσε και είχα δίκιο»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Hilary Duff δηλώνει υπερήφανη για την εξωτερική της εικόνα και πρωταγωνιστεί γυμνή για το εξώφυλλο του Women’s Health.

Περιγράφοντας ως «τρομακτική» την απόφασή της να κάνει γυμνή φωτογράφιση, η Hillary Dyff δήλωσε ότι αυτή ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή. Η Duff καθιερώθηκε μέσα από τους ρόλους της στις ταινίες Cheaper By The Dozen, A Cinderella Story και στη δημοφιλή σειρά Lizzie McGuire. 

«Είμαι υπερήφανη για το σώμα μου. Είμαι υπερήφανη που έφερα στον κόσμο τρία παιδιά. Πλέον έχω κάνει ειρήνη με τις αλλαγές στο σώμα μου» λέει η ηθοποιός και συνεχίζει «Επίσης θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι ήταν εκεί πάντα ένας makeup artist για να βάζει λάμψη σε όλο μου το σώμα, έτσι βρισκόμουν στην πιο κολακευτική θέση».

Όταν ρωτήθηκε για το πότε άρχισε να νιώθει άνετα με το σώμα της, η ίδια είπε πως αυτό συνέβη πιθανότατα αφότου απέκτησε τη Banks. «Ένιωθα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Σταδιακά συνειδητοποιούσα ότι είμαι δυνατή, ταλαντούχα κι έξυπνη. Αντιλαμβανόμουν πράγματα που σχετίζονταν με την ψυχική μου υγεία».

 

 

«Ήξερα ότι αυτό θα με τρομοκρατούσε και είχα δίκιο», έγραψε στο Instagram για τη φωτογράφιση- πρόκληση. «Ένιωσα δυνατή και όμορφη και γέλασα πολύ, ποζάροντας χωρίς να φοράω τα ψηλόμεσα mom jeans και όλα εκείνα τα oversized ρούχα. Ευχαριστώ όλους όσοι κοινοποίησαν εκείνη τη μέρα και με στήριξαν με κοπλιμέντα και αγάπη».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice