To πρώτο Helmi “Cultural Fashion Music Festival” είναι γεγονός

27-28/5 στο School Pizza Bar στο River West Ope

"Cultural Fashion Music Festival" Curated by Helmi: Ένα event μουσικής και μόδας για καλό σκοπό.

To πρώτο Helmi “Cultural Fashion Music Festival” είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί στις 27-28/5 στο School Pizza Bar στο River West Open.

Κοπέλα ποζάρει με ρούχα Helmi

Τα last drops της νέας SS22 Helmi συλλογής, θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν όλοι όσοι παρευρεθούν στο Cultural Fashion Music Festival, στο pop up store που θα λειτουργεί από τις 11:00 μέχρι τις 23:00, η οποία θα πωλείται με έκπτωση αποκλειστικά στο χώρο του event και μόνο για αυτές τις 2 ημέρες. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις, να διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΔΙΟΤΙΜΑ, ο οποίος παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης θυμάτων έμφυλης βίας & ενδυνάμωσης γυναικών. Σε συνεργασία με τη Fashion Stylist Νικόλ Παναγιώτου, η Helmi δημιούργησε επίσης συλλεκτικά μπλουζάκια προς πώληση. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον ίδιο σκοπό.

Μοντέλο με ρούχα Helmi

Μοντέλο με ρούχα Helmi

Κατά την διάρκεια του event, θα διασκεδάσουμε σε ρυθμούς live μουσικής και Dj set γνωστών music artist, καθώς θα απολαμβάνουμε δροσιστικά ποτά στα μπαρ που θα υπάρχουν στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του School Pizza Bar. Το Moutai (Premium Chinese Liquor) θα είναι ο Mega Sponsor του festival, κατά τη διάρκεια του οποίου θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με κεράσματα και finger food.

βανάκια τροποιημένα σε καντίνες, παρκαρισμένα στο γρασίδι

Συγκρότημα τραγουδάει επάνω σε σκηνή

Παράλληλα θα διεξαχθούν διαγωνισμοί με δωροεπιταγές για αγορές από τα καταστήματα Helmi, καθώς και για ένα απολαυστικό δείπνο στο School Pizza Bar. Από το event δεν θα λείψουν κι οι μικροί μας φίλοι, αφού παράλληλα με όλες τις παραπάνω δραστηριότητες, έχουν προγραμματιστεί και ενδιαφέροντα δρώμενα για τη δημιουργική τους απασχόληση, όπως face painting, πρόγραμμα animation με μουσικά θεατρικά και παιχνίδια παντομίμας. 

Άποψη του χώρου School Pizza Bar στο River West

Αφίσα εκδήλωσης

River West Open - Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice