Ρεβέκκα Διρχαλίδου: H Life & Wellness coach που σου μαθαίνει τα βήματα της αλλαγής

«Ζήσε τη ζωή σου σαν να είσαι το κοινό που θαυμάζει ένα έργο τέχνης».

62222-137653.jpg
A.V. Team |

Η Life & Wellness Coach Ρεβέκκα Διρχαλίδου σε βοηθά στην προσωπική σου προπόνηση και κατανόηση του κρίσιμου ρόλου της υγιούς ζωής

Μπορεί το life coaching να αλλάξει τη ζωή σου; «Αν θέλεις, μπορείς» απαντάει με το αγαπημένο της μότο η Ρεβέκκα Διρχαλίδου, Life & Wellness Coach, και σε βοηθά να βελτιώσεις την επικοινωνία, τις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, να αυξήσεις τις επιδόσεις και να επιτύχεις τους στόχους σου, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή σου.

Αν και φαρμακοποιός, ερωτεύτηκε το coaching πριν 3 χρόνια ξεκινώντας την εκπαίδευσή της στο Health & Wellness coach ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε και με το Jungian Coaching. Γρήγορα συνειδητοποίησε μέσα από το πρώτο της επάγγελμα, αυτό της φαρμακοποιού, την άμεση ανάγκη των ασθενών όλων των ηλικιών να αντιληφθούν καλύτερα την αγωγή του γιατρού τους για τα προβλήματα υγείας τους ή για οτιδήποτε τους απασχολούσε σε σχέση με τις αλλαγές στη ζωή τους. Και αποφάσισε να συμβάλει στην πορεία που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος για να αποδεχτεί τη νέα κατάσταση στη ζωή του και να φέρει την πολυπόθητη αλλαγή.

Διά ζώσης ή διαδικτυακά, με ασταμάτητη ενέργεια, συνδυάζει ισορροπημένα την επιστημονική γνώση, τις απαραίτητες δεξιότητες με την πρακτική προσέγγιση και τα τεχνικά εργαλεία, και σε βοηθά στην προσωπική σου προπόνηση και κατανόηση του κρίσιμου ρόλου της υγιούς ζωής, θέτοντας μαζί σου σαφείς στόχους και προχωρώντας στην υλοποίησή τους. Θέματα ψυχολογίας και προσωπικότητας, όπως άγχος/στρες, η εικόνα του σώματος, η διατροφή, η υγεία κ.ά. μπαίνουν στο προσκήνιο της καθημερινότητας και η ανάγκη διαχείρισής τους γίνεται επιτακτική ώστε να μπορείς να χαρείς μια ζωή πιο ήρεμη.

Η Ρεβέκκα σε βοηθά γρήγορα και κυρίως αποτελεσματικά με δυναμικό τρόπο μέσα από την εσωτερική σου φωνή, τις δυνάμεις που έχεις και δεν γνωρίζεις, να δεις τα προτερήματα που είχες κρύψει ή δεν είχες ανακαλύψει μέχρι στιγμής, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία, να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου προς μια πιο ικανοποιητική και υγιεινή ζωή και, τέλος, να υιοθετήσεις έναν πιο σωστό τρόπο σκέψης για την αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν στη ζωή όλων μας. Coaching άλλωστε σημαίνει αλλαγή, ενέργεια, acting και να ακολουθείς το όραμά σου. «Ζήσε τη ζωή σου σαν να είσαι το κοινό που θαυμάζει ένα έργο τέχνης».

Η Life & Wellness Coach Ρεβέκκα Διρχαλίδου


Ρεβέκκα Διρχαλίδου, 6947693895, Fb: Rebekka Dirchalidou, Instagram: @rebekka.dirchalidou

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice