Knee thing
© Jan Padilla on Unsplash
Lifestyle

Knee thing: Το TikTok διδάσκει (παλιά) κόλπα σεξουαλικής διέγερσης

Γιατί τα βίντεο του συγκεκριμένου hashtag έχουν εκατομμύρια views;

Knee thing: Το νέο trend στο TikTok που αποκαλύπτει ένα μυστικό της γυναικείας σεξουαλικής διέγερσης.

Όταν μπαίνεις στο TikTok είναι σαν να μπαίνεις στο πανεπιστήμιο της ζωής ή σε ταξί. Κάθε TikToker που σέβεται τον εαυτό του αισθάνεται την ανάγκη να σου διδάξει και κάτι. Πώς να γυμναστείς εύκολα, πώς να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου, τι βιβλίο να διαβάσεις, πώς να κρύψεις τους μαύρους κύκλους από τα μάτια σου, πώς να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου.

Τον τελευταίο καιρό, τρεντάρει η φάση «γόνατο», όπου διάφοροι χρήστες της πλατφόρμας δίνουν το «απόλυτο» κόλπο για τη σεξουαλική διέγερση. Και περίπου 150 εκατομμύρια άνθρωποι χαιρετίζουν με ενθουσιασμό το trend, παρακολουθούν ευλαβικά το μάθημα-βίντεο και ενδεχομένως κρατούν σημειώσεις.

Το «knee thing» είναι κομμάτι των προκαταρκτικών. Είναι ένας τρόπος να ερεθίσεις την κλειτορίδα κάποιου. Πώς; Βάζεις ανάμεσα στα πόδια του άλλου το γόνατό σου με το οποίο ασκείς ελαφριά πίεση στο αιδοίο του. Τα ίδια αποτελέσματα λένε οι «καθηγητές» έχει και ο μηρός.

Το όλο μπαζ με το «knee thing» μοιάζει με κουβέντες εφήβων, όπου κάποιος «το έχει κάνει» (ή έτσι λέει), παριστάνει τον έξυπνο και «μορφωμένο» στην παρέα του και μεταλαμπαδεύει στους άλλους τη γνώση του για τα μυστικά του σεξ. Και οι άγουροι και άβγαλτοι συνομίληκοί του, διψώντας για σεξ, σεξ και σεξ, ρουφούν τη γνώση με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η τακτική δεν είναι κάτι καινούργιο. Τα οφέλη της διέγερσης της κλειτορίδας έχουν τεκμηριωθεί και επιστημονικώς. Όπως έχει τεκμηριωθεί και η άποψη ότι το καλό σεξ μπορεί να περιλαμβάνει οποιοδήποτε μέλος του σώματος, όχι μόνο τα γεννητικά όργανα. Κι έτσι αιώνες τώρα έχουν επιστρατευτεί χέρια, χείλια, πόδια, γόνατα, μασχάλες και δε συμμαζεύεται.

Τα βίντεο με hashtag «knee thing» είναι υπαινικτικά, σεμνά, διακριτικά, και σίγουρα αστεία. Η Generation Z και η Generation A μαθαίνουν τον κόσμο, και η ταχύρυθμη σεξουαλική τους διαπαιδαγώγηση επαφίεται στο ίντερνετ, στο TikTok και σε πιτσιρίκια που δεν έχουν και ακριβώς με Ph.d. στη σεξολογία.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice