Το «ξεχασμένο σουπερμόντελ» του Tik Tok κάνει τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίσεις

Ο λογαριασμός που δημιουργεί haute couture από το... τίποτα

Forgotten Supermodel: Ο λογαριασμός στο Tik Tok που πραγματοποιεί φωτογραφίσεις υψηλής μόδας με πράγματα της καθημερινότητας.

Ολόκληρος ο κόσμος της μόδας υποκλίνεται στην σχεδιαστική ευφυία των Alessandro Michele, Virginie Viard και λοιπών σχεδιαστών που δημιουργούν ρούχα υψηλής ραπτικής για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Όλοι οι υπόλοιποι υποκλίνονται στο χιούμορ του λογαριασμού Forgotten Supermodel στο Tik Tok που κάνει ακριβώς το ίδιο αλλά με πράγματα της καθημερινότητας!

Με βίντεο που ξεπερνούν τις 40 εκατ. προβολές, ο χρήστης του λογαριασμού (που παραμένει μυστήριο) παίρνει απλούς ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου και τους μεταμορφώνει σε σουπερμόντελ με μερικά αντικείμενα που βρίσκει κανείς στο σπίτι, τον κήπο ή την αποθήκη του. Στη συνέχεια πραγματοποιεί επαγγελματικού επιπέδου φωτογράφιση που θυμίζει πραγματικά εκείνες των μεγάλων οίκων. Κι όλο αυτό παρουσιάζεται μέσα σε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων.

Το πραγματικά εντυπωσιακό είναι ότι πετυχαίνει πάντα το στιλ κάθε οίκου, είτε πρόκειται για την εκκεντρική Gucci, είτε για την κομψή Chanel, είτε για το δυστοπικό Balenciaga! Σακούλες σκουπιδιών, κόλλες Α4, αλυσίδες και κομμένα ρούχα μεταμορφώνονται στην τελευταία λέξη της μόδας, δείχνοντας απροκάλυπτα ότι όλα όσα βλέπουμε και θαυμάζουμε στο μαγικό κόσμο του Instagram είναι μάλλον θέμα καλής λήψης.