Marta Sierra: Η fashion influencer που βραβεύτηκε από το Forbes για τα βίντεό της στο Instagram

'Εχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο followers

Η fashion influencer Marta Sierra δημιουργεί εντυπωσιακά βίντεο στο Instagram και πρόσφατα βραβεύτηκε από το Forbes.

Η Marta Sierra βραβεύτηκε πρόσφατα ως η Best Fashion Influencer από το Forbes, ενώ λίγο καιρό νωρίτερα είχε κερδίσει τον τίτλο της Fashion Influencer of the Year στην Αμερική. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχει γίνει διεθνώς γνωστή. Αυτό όμως που είναι το πιο ενδιαφέρον είναι ο λογαριασμός της @marta_sierra στο Instagram.

Η Marta Sierra είναι η δημιουργός μιας σειράς από fashion βίντεο, που χαρακτηρίζονται από δυναμικότητα, ζωντάνια και πολύ χρώμα. Τα βίντεο της μπορούν να σε ταξιδέψουν νοερά σε ολόκληρο τον κόσμο. H Marta Siera κατάγεται από την Βαρκελώνη και γυρίζει από χώρα σε χώρα για να παράγει περιεχόμενο για το Instagram και το TikTok. Παρόλο που τα βίντεό της ακολουθούν τη ζωή και τα ταξίδια της, αποτελούν και έναν εντυπωσιακό οδηγό στυλ.

Η Marta βρίσκεται στο Μιλάνο, φοράει ένα ροζ κοστούμι και φουξ μπότες, γυρίζει το χέρι της σαν τον δείκτη ενός ρολογιού και μεταφέρεται σε μια άλλη τοποθεσία, όπου φοράει διαφορετικά ρούχα. Σε κάθε της βήμα η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται. Σε όλα τα transitions, η fashion influencer κρατάει διαφορετικές αποχρώσεις μιας τσάντας της εταιρείας Jimmy Choo. Έτσι μοιάζει ένα από τα βίντεο της Marta Sierra. Κανείς δεν γνωρίζει αν ένα τέτοιου είδους βίντεο είναι χορηγούμενο για τη διαφήμιση της τσάντας. Ωστόσο, δεν είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται να μάθουν, επειδή το θέαμα του βίντεο είναι ούτως ή άλλως εντυπωσιακό.

H Marta Sierra πήρε το βραβείο του Forbes μόλις πριν 15 ημέρες. Η blogger, ωστόσο, δουλεύει για τη δημιουργία της κοινότητάς της στο Instagram εδώ και έξι χρόνια. Ο μοναδικός συνεργάτης της είναι ο σύντροφός της, ο Tom. Οι δυο τους είχαν ξεκινήσει από την πρώτη στιγμή να εργάζονται μαζί για την δημιουργία των fashion βίντεο, που σήμερα συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές. Για την Marta και τον Tom, η ενασχόληση με το Instagram είναι πλέον μια πλήρης απασχόληση. «Ο Τομ κι εγώ δουλεύουμε κάθε μέρα και παρόλο που ταξιδεύουμε πολύ, δεν κάνουμε ποτέ διακοπές. Είναι μια καθημερινή δουλειά, από τη δημιουργία, την επεξεργασία μέχρι την συλλογή νέων ιδεών και την αλληλεπίδραση με την κοινότητά μου», αναφέρει η Marta Sierra στην συνέντευξή της στο Forbes.

Πολλοί γράφουν αρνητικά σχόλια κάτω από τα βίντεο της Marta Sierra, αναφέροντας πως η fashion influencer ζει σε έναν δικό της φανταστικό κόσμο, τον οποίο παρουσιάζει ως πραγματικό στο κοινό της. H Marta Sierra όμως λέει πως έχει κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: να ταξιδεύει με τον σύντροφό της σε όλο τον κόσμο, να φοράει τα αγαπημένα της ρούχα και να απαθανατίζει τις στιγμές της μέσω των βίντεο από το κινητό της.

Δείτε περισσότερα από τα βίντεο της Marta Sierra εδώ.