Εμιλι Ρατακόφσκι
Η Έμιλι Ρατακόφσκι © Twitter
Lifestyle

Tι απαντά η Έμιλι Ρατακόφσκι για τις καμπύλες της: «Το μυστικό μου είναι το καλό φαγητό» (βίντεο)

Τι έγραψε στο TikTok

62224-137655.jpg
Newsroom |

Το μυστικό της Έμιλι Ρατακόφσκι για τις αναλογίες της

Η Έμιλι Ρατακόφσκι αποκάλυψε ότι το καλό φαγητό είναι το μυστικό πίσω από τις αναλογίες της.  Η συγγραφέας του βιβλίου «My Body» μοιράστηκσε στα social media τη στολή της για το Halloween που φορούσε - ήταν ένα σέξι σύνολο καουμπόισσας που αναδείκνυε τα οπίσθιά της. Όταν η τραγουδίστρια Halsey της έκανε κομπλιμέντα για το σώμα της στην ενότητα των σχολίων, ρωτώντας την επιπλέον ποια είναι η ρουτίνα της, το μοντέλο έγραψε απλά: «Απλά τρώω καλά! δεν παραλείπω κανένα γεύμα! Happy girl. 😊😂»

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε θερμές περιπτύξεις με έναν άγνωστο άνδρα στη Νέα Υόρκη. Ακριβώς τρεις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, το 31χρονο μοντέλο έδειχνε σαν να είχε αφήσει πίσω της το τέλος της σχέσης της.

Η Ρατακόφσκι είχε μιλήσει για τον χωρισμό της από τον Sebastian Bear-McClard σε συνέντευξή της στο «Variety», λέγοντας ότι μαθαίνει να είναι μόνη και να… αφήνεται.

«Είμαι πρόσφατα ελεύθερη και νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία του να μην ανησυχώ υπερβολικά για τίποτα. Ένα από τα πράγματα για τα οποία γράφω στο τελευταίο βιβλίο μου είναι για τον έλεγχο και την κατανόηση. Ένας από τους καλύτερους τρόπους, για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος και να έχεις κάποια υποψία ελέγχου, είναι να αφεθείς», πρόσθεσε. 

@emrata

Hardcore girls! @Babsjeanne wins @Bad Bunny

♬ Mean Girls Available on Apple TV - Paramount Pictures
emrata-curves-happy022

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice