H Kάρα Ντελεβίν σε σεμινάρια αυνανισμού - Το τρέιλερ του «Sex Planet»

«Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθω για τον κόσμο του σεξ» λέει η ίδια

Newsroom |

Η Κάρα Ντελεβίν σε σεμινάρια αυνανισμού για ντοκιμαντέρ του BBC

Η Κάρα Ντελεβίν συμμετέχει σε σεμινάριο αυνανισμού και διάφορες ακόμη ερωτικές δραστηριότητες στο τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά ντοκιμαντέρ Planet Sex του BBC.

Βγαίνω με άντρες, αλλά ναι, αγαπώ τις γυναίκες- και όλους τους υπόλοιπους», λέει το 30χρονο μοντέλο στο teaser trailer. «Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθω για τον κόσμο του σεξ – και θέλω απαντήσεις».

Η Κάρα Ντελεβίν – που αυτοπροσδιορίζεται ως pansexual- δήλωσε ότι αυτές οι σε βάθος σεξουαλικές εμπειρίες την ανάγκασαν να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και σε ορισμένες περιπτώσεις, την έκαναν να συνειδητοποιήσει τη σεξουαλική της άγνοια.

«Στη ζωή μου, είχα σίγουρα πολλή εσωτερικευμένη ομοφοβία και ντροπή», λέει σε άλλο σημείο και συνεχίζει εξηγώντας πως το το σεμινάριο αυνανισμού την έβγαλε ακόμη και «σεμνότυφη».

«Πήγα στο σεμινάριο αυνανισμού νομίζοντας ότι θα ήταν αίθουσα διδασκαλίας και θα είχα σημειωματάριο, και αντ’ αυτού ήταν ένα ροζ, δερμάτινο στρώμα γυμναστικής στο πάτωμα, με έξι άτομα να λένε: “Λοιπόν, βγάλε το εσώρουχό σου. Αυτό είναι το λιπαντικό”», είπε σε δημοσιογράφους στην προώθηση του Planet Sex στις Κάννες τον περασμένο μήνα.

Η καριέρα της Κάρα Ντελεβίν απογειώθηκε αφότου εγκατέλειψε το σχολείο. Την «ανακάλυψε» η οικογενειακή φίλη Sarah Doukas, η οποία την έγραψε στο Storm Model Management.

Η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν στο Esquire: «Ειδικά όταν άρχισα να γίνομαι επιτυχημένη, προφανώς ο εγωισμός μου άρχισε να μεγαλώνει, αλλά στη συνέχεια η ιδέα μου για τον εαυτό μου έπεσε. Έτσι, μου άρεσε το πρόσωπο που οι άλλοι πίστευαν ότι ήμουν, αλλά τον πραγματικό μου εαυτό τον μισούσα τόσο πολύ».