Meghan Markle και Prince Harry
Meghan Markle και Prince Harry ©Getty Images/ James Devaney
Lifestyle

Η Κάρλα Μπρούνι τρόλαρε τον Πρίγκιπα Χάρι κάνοντάς τον «ζευγάρι» με την Γιόκο Όνο

Ως γνωστόν η σύζυγος του Τζον Λένον κατηγορούνταν ότι τον χειραγωγούσε

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πρίγκιπας Χάρι: Η Κάρλα Μπρούνι πόσταρε φωτογραφία που έχει δίπλα του τη Γιόκο Όνο αντί την Μέγκαν Μάρκλ

Εν σήμερα κυκλοφόρησε και η επίσημα η αυτοβιογραφία του Πρίγκιπα Χάρι που έχει «ταράξει» το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Κάρλα Μπρούνι σύζυγος του πρώην Προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί παρομοίασε την Μέγκαν Μάρκλ με την Γιόκο Όνο, η οποία κατηγορείται ότι διέλυσε τους Beatles με τη φοβερή επιρροή της στον Τζον Λένον.

Στην ανάρτησή της φαίνεται μια επεξεργασμένη φωτογραφία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ από την ημέρα της ανακοίνωσης του αρραβώνα του. Μόνο που την αληθινή Μέγκαν έχει αντικαταστήσει η Γιόκο Όνο υπαινισσόμενη ότι η Δούκισσα του Σάσεξ είναι η αιτία για τη ρήξη στη βασιλική οικογένεια.

Η Όνο και ο Λένον συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του 1960, όταν εκείνη ήταν ανερχόμενη καλλιτέχνης και εκείνος ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς αστέρες στον κόσμο. Η Γιόκο Όνο συνδέθηκε στενά μαζί του, όταν ο τραγουδιστής ήταν στη μετάβαση από τη διάλυση των Beatles στο ξεκίνημα μιας σόλο καριέρας. Μαζί έγιναν υποστηρικτές της ειρήνης και ακτιβιστές κατά του πολέμου του Βιετνάμ.

 Μετά από ένα σύντομο χωρισμό στα μέσα της δεκαετίας του 1970, έγιναν και πάλι σύντροφοι μέχρι τη δολοφονία του Τζον Λένον το 1980 στη Νέα Υόρκη. Η Γιόκο Όνο παραμένει η φύλακας της μουσικής και της κληρονομιάς του.

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice