Η Beyonce στην περιοδεία της «RENAISSANCE WORLD TOUR» στη Σουηδία.
© Kevin Mazur / Getty Images
Lifestyle

Beyonce: Τα couture ρούχα που φόρεσε στην παγκόσμια περιοδεία της

Τι επέλεξε η Beyonce για την περιοδεία της Renaissance που ξεκίνησε χθες από τη Σουηδία

Beyonce: Τα ρούχα που φόρεσε στην περιοδεία της στο Frieds Arena στην Σουηδία

Το Friends Arena στη Στοκχόλμη, χωρητικότητας 60000 καθήμενων θεατών γέμισε για τη μεγάλη επιστροφή της Beyonce. Γέμισε από θαυμαστές που ταξίδεψαν από όλον τον κόσμο για να δουν την πρεμιέρα της, γέμισε από μαγεία, θέαμα, αναπολογητικό σέξινες και τεχνολογία που έκαναν, από ό,τι κατάλαβα από τα αναρίθμητα βίντεο που ανέβηκαν στα social media, κάθε θεατή να αισθάνεται ότι η Beyonce παίζει μόνο για εκείνον. «Μια οθόνη τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να δει κάποιος από το φεγγάρι», σημειώνει ο Μάλκομ Τζακ της εφημερίδας Guardian. Γύρω της σε κάθε βήμα εκτός από χορευτές ήταν κι ένα συνεργείο που απαθανάτιζε κάθε της κίνηση για να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη.

Έτσι είναι η Queen Bee: έχει συνηθίσει το κοινό της σε μεγάλα θεάματα, μπλέκοντας ρομάντσα κι ενδυνάμωση, πολιτικό λόγο και καψούρα σε δόσεις ιδανικές. Διαστημόπλοια, disco μπάλες και υπερμεγέθη άλογα. «You sexy motherfucker» κι εκείνη, ιέρεια και αμαζόνα αιφνιδιάζει το κοινό της πάνω στο ιπτάμενο glitter άλογο με Coperni κάπα από ασημένια φυλλαράκια κι ασημένιο body μέχρι να αναληφθεί στον ουρανό της Στοκχόλμης.

Η μόδα πρωταγωνίστησε στη σκηνή της. Custom ρούχα όπως το Loewe catsuit με τα χέρια που αγκάλιαζαν το σώμα της αλλά και αρχειακά κομμάτια, όπως το tribal Givenchy by Alexander McQueen από τη συλλογή Χειμώνας 1999. Μεγάλων οίκων, όπως του Courreges αλλά και κάποιων όχι τόσο γνωστών ταλέντων, όπως του Kunihiko Morinaga (Anrealage) που με τη βοήθεια φίλτρου UV το ρούχο πήρε ζωή και χρώμα. Ειδική μνεία στα γλυπτά του Mugler που αποθεώνουν τη φιγούρα της Queen B κι αποτελούν θρυλικά κομμάτια της pop κουλτούρας.

Ένα μαύρο Balmain απλικαρισμένο με πέρλες, ένα Alexander McQueen με εκατοντάδες χιλιάδες χάντρες και κρύσταλλα, ένα ψυχεδελικά φλοράλ David Komaκι ένα μαντώ πάπλωμα Victor Weinsanto συμπλήρωναν τη λίστα των επιλογών της. Κάθε ρούχο υπογράμμιζε την ιστορία που θέλησε να διηγηθεί η Beyonce. Αποκαλυπτικά, αιθέρια, επιθετικά, 70s, διαστημικά, από άλλον πλανήτη. Μέλισσα και dominatrix, ντίβα και disco queen ήταν παρούσα και έμοιαζε να απολαμβάνει κάθε στιγμή του μεγαλειώδους σόου της.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice