Debate Look 2023: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Σκανάραμε τα outfits των τριών δημοσιογράφων της βραδιάς και βγάλαμε συμπεράσματα

Look Team |

Debate 2023: Τα outfits της Σίας Κοσιώνη, Μάρας Ζαχαρέα και Ράνιας Τζίμα 

Σία Κοσιώνη

© Eurokinissi

Κάποιος της έχει πει εδώ και χρόνια, στο ντύσιμό της να κάνει παλέτα με τα (όμορφα, ομολογουμένως, ψυχρά σαν ατσάλι) μάτια της κι έτσι αποφάσισε να συνδυάσει το θαλασσί με το ζουζουνί σε μία καλοκαιρινή συμφωνία. Μάλλον γι’αυτό διάλεξε να κρατάει και μία τσάντα θαλάσσης. Η οποία είναι λάθος, όπως και το τόσο στενό παντελόνι. Η γόβα επίσης λάθος αλλά οι γόβες ειδικά είναι η εμμονή της.

Μάρα Ζαχαρέα

© Eurokinissi

Συμπληρώνοντας το τρίο των κυριών με κοστούμι -αλήθεια, γιατί όλες τόσο προβλέψιμες;- επέλεξε το αιματί μπορντό χρώμα σαν νύξη “μη με βλέπετε καλή, πίνω αίμα” με μία μοβ λεπτομέρεια (επιταφίου;) στο πουκάμισο που, πολύ σωστά, του άφησε δύο κουμπιά ανοιχτά. Σωστά κουμπωμένο σακάκι, σωστό φάρδος παντελονιού, σωστή η  γόβα στο συγκεκριμένο κοστούμι. Λάθος το τσαντάκι που θυμίζει στικάκι USB.

Ράνια Τζίμα

© Eurokinissi

Φέτος είναι η χρονιά της, ό,τι και να λέμε. Είναι η καινούργια Φράου Νάχριχτ των βραδινών δελτίων. Ολόσωστο μαλλί, ίσιο σαν αμείλικτη ερώτηση και με κόψιμο που καδράρει σωστά το πρόσωπό της. Πολύ σωστό κοστούμι με ντεκολτέ ακριβείας και λευκά πέτα για ανάσα. Σωστό μήκος παντελονιού και τσάντα αναγκαστικά “δημοσιογραφική” αλλά, τουλάχιστον, σε σωστό μέγεθος. Ψάχνουμε με αγωνία να βρούμε κάποιο ελάττωμα επάνω της, μείνετε συντονισμένοι, θα επανέλθουμε.