Ένα νυφικό φτιαγμένο από χαρτιά διαζυγίου

Για να μαθαίνουν μερικοί μερικοί

Προς υποψήφιους γαμπρούς και νύφες

Είστε σίγουροι ότι θέλετε να παντρευτείτε; Το σκεφτήκατε καλά; Tο «με το ζόρι παντρειά» δεν ισχύει πια. Πάρτε το χρόνο σας, πιείτε ένα depon και θα σας περάσει. Κι αν δεν σας πιάνουν τα παυσίπονα, διαβάστε ένα σχολικό project, που πρέπει όλοι εσείς οι μελλοθάνατοι, εεε οι μέλλοντες σύζυγοι ήθελα να πω, να λάβετε σοβαρά υπόψη σας.

Με αφορμή μία σχολική εργασία, η 15χρονη Demi Barnes από την Αγγλία, αποφάσισε να φτιάξει ένα νυφικό φόρεμα. Στην αρχή σκέφτηκε να φτιάξει το φόρεμα από ανακυκλώσιμα υλικά χρησιμοποιώντας παλιά περιοδικά. Αλλά μετά το νυφικό της Τζολί, με τις ζωγραφιές των παιδιών της, κάτι τέτοιο θα ήταν τρε μπανάλ. Έτσι αποφάσισε τα υλικά του νυφικού να είναι χαρτιά διαζυγίου. Σκληρό κι όμως αληθινό.

image

Έψαξε στο ίντερνετ για να βρει τα αναγκαία έγγραφα για διαζύγια, τα τύπωσε, τα γέμισε με ψεύτικες πληροφορίες και έβγαλε 1.500 αντίγραφα που θα σχεδίαζαν το φανταστικό της φόρεμα. Το φόρεμα είναι στράπλες με σφιχτό μπούστο. Η φούστα είναι γεμάτη με ένα ευθύ πάνελ μπροστά και με «κύματα» τυλιγμένου χαρτιού στα πλαϊνά και στο πίσω μέρος, καταλήγοντας σε μία τριγωνική στενή ουρά. Τα «κύματα» κατασκευάστηκαν από… καλώδια, συρράφτηκαν μαζί και ράβε ξήλωνε, ράβε ξήλωνε…. χρειάστηκαν 10 ώρες για να ολοκληρωθεί.

Έβαλε μια φωτογραφία του φορέματος στο facebook και έπειτα συγγενείς και φίλοι άρχισαν να κοινοποιούν παντού τη φωτογραφία συγκεντρώνοντας άπειρα likes. Φωτογραφίες του νυφικού έκαναν πραγματικά το γύρο του κόσμου μεταδίδοντας ένα μήνυμα.

image

Το μήνυμα αυτό απευθύνεται κυρίως στις ονειροπόλες πριγκήπισσες και τους ιππότες με τα άσπρα άλογα και είναι απλό. Μην παντρεύεστε χωρίς να το σκεφτείτε πρώτα πολύ καλά, γιατί έτσι αυξάνετε τις περιπτώσεις διαζυγίων. Game over. Do you want to continue? Yes or No?

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice