Χιονόμπαλες παντού!

Χάρισε ένα δωράκι φτιαγμένο με τα χέρια σου

Αυτά τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια μου θυμίζoυν κάτι απ' τα παλιά, εκείνα τα χρόνια τα ρομαντικά που παίζαμε στις αυλές, στους δρόμους, στις γειτονιές, λέγαμε τα κάλαντα, αράζαμε στα σπίτια φίλων πρωί βράδυ, παίζαμε επιτραπέζια και βλέπαμε βίντεο (κάτι σαν dvd για τους νεότερους)...

Και πως να μην μου θυμίζουν αφού την Βίκυ την γνωρίζω από 2 ετών. Την θυμάμαι ακόμα με τα μπουκλάκια της να στολίζει το δέντρο μαζί με την ταλαντούχα μητέρα της κ. Βούλα. Όταν φτιάχνει η κ. Βούλα γλυκό μυρίζει όλη η γειτονιά. Το στόλισμα του σπιτιού αποτελούσε μείζον θέμα για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές και όλα τα παιδιά περνούσαμε από το σπίτι που οι πόρτες του ήταν πάντα ανοιχτές για όλους.

Έτσι και τώρα οι πόρτες του ανοιχτές και καλόγουστα στολισμένες, στο ίδιο ακριβώς σπίτι στην ίδια αγαπημένη γειτονιά, για εκείνους που θέλουν νιώσουν την ικανοποίηση της δημιουργίας, φτιάχνοντας στολίδια με αγάπη και μεράκι. Η Βίκυ θα σας δείξει πως να ανανεώσουμε τα στολίδια μας ή να τα δωρίσουμε σε αγαπημένα μας πρόσωπα.

image

Για περισσότερες πληροφορίες: Βίκυ Ανδρή 6972 607607

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice