Θα περνούσες με το ταίρι σου το Beckham Test;
© Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images
Lifestyle

Θα περνούσες με το ταίρι σου το Beckham Test;

Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις

Beckham Test: ένα τεστ που γεννήθηκε στο TikTok και υποτίθεται πως δείχνει τον βαθμό συμβατότητας ανάμεσα στα ζευγάρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν βγήκε στον αέρα το ντοκιμαντέρ Beckham στο Netflix. Ανάμεσα στις αφηγήσεις για την καριέρα του Ντέιβιντ και τον έρωτά του με τη Βικτόρια, υπάρχει μία σκηνή που γέννησε το Beckham Test στο TikTok. Η Βικτόρια βρίσκεται στην κουζίνα των 14 και μισό εκατομμυρίων δολαρίων εξοχικό τους και βάζει στο στερεοφωνικό το τραγούδι Islands in the Stream, που τραγουδούν η Ντόλι Πάρτον και ο Κένι Ρότζερς. Χωρίς λόγια, αλλά κάνοντας διάφορα κουνήματα, παρασέρνει τον Ντέιβιντ και χορεύουν μαζί.

@wenzy_medin

I love this couple victoria and david beckham❤️. .. i want this kind of bonding with your partner❤️🙏#beckhaminnetflix

♬ original sound - Wenzy - Wenzy

Με έμπνευση αυτό το σκηνικό και θεωρώντας ότι πρόκειται για την απόλυτη ερωτική σεκάνς, το TikTok έφτιαξε ένα τεστ συμβατότητας για ζευγάρια. Πώς παίζεται το έργο; Βάζεις στο στερεοφωνικό το Islands in the Stream και περιμένεις να τσιμπήσει ο καλός/καλή σου και να χορέψει μαζί σου. Αν το κάνει, ταιριάζετε. Αν αγνοήσει την πρόκληση, ή ακόμα χειρότερα σου πει να χαμηλώσεις αυτή τη βλακεία, είστε για να ετοιμάζετε μπογαλάκια και να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια. 

Το τεστ υπό το hashtag #beckhamdance έχει κοντά στα 6 εκατομμύρια views, ενώ αρκετά είναι και τα βίντεο ζευγαριών που πέρασαν με επιτυχία το διαγώνισμα. Να σημειωθεί πως η φάση έχει την έγκριση του ίδιου του Ντέιβιντ, ο οποίος πήρε πρέφα το πατιρντί γύρω από το όνομά του και άρχισε να αφήνει σχόλια τύπου «περνάει το πάσο», που θα έλεγε και ένας σεφ. 

Από σελέμπριτις, το τεστ Μπέκαμ έχουν περάσει με επιτυχία ο Κέβιν Μπέικον και η σύζυγός του, Κίρα Σέντγουικ. Βέβαια, το βίντεό τους είναι τόσο αυθόρμητο όσο και τα αδιαμεσολάβητα του Στέφανου Κασσελάκη.

Στην ελληνική πραγματικότητα ενδεχομένως το Islands in the Stream, ένα φολκ ερωτικό τραγούδι, δεν θα ξεσήκωνε τα πλήθη. Καταρχάς, γιατί ο στίχος είναι στα αγγλικά. Επίσης δεν έχει μπουζούκι. Και ως γνωστόν, ο Έλληνας όσο βασανισμένος/θλιμμένος/κουρασμένος κι αν είναι, αρκεί μια πενιά μπουζουκιού για να τον ξεσηκώσει και να τη ρίξει τη γυροβολιά του (δε βλέπετε τον Μπισμπίκη;). Για τους αποτυχημένους του τεστ, έξτρα αφιερωμένο το «Χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα» (ανωτερότητα λέμε). 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice