Έλενα Χαραλαμπούδη, «5’ minute mom, Ημερολόγιο 2024», εκδόσεις Παπαδόπουλος.
Έλενα Χαραλαμπούδη
Lifestyle

Έλενα Χαραλαμπούδη: Το ημερολόγιο του 2024 για τις μαμάδες

Η γνωστή ως «5’minute mom» έχει ετοιμάσει ένα ημερολόγιο-ατζέντα με πολύ γέλιο, κυρίως για τις μαμάδες, για το 2024.

Έλενα Χαραλαμπούδη: Η «5’ minute mom» και το ημερολόγιο του 2024 που δημιούργησε για μαμάδες

Το ημερολόγιο έχει υπότιτλο «όλα όταν τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα απομυθοποιούμε», και κάνει αυτό που λέει: σε βοηθάει να ξεκινήσεις με χιούμορ την νέα χρονιά, και να την συνεχίσεις με το ίδιο χαμόγελο, μη σου πω και με γέλιο. Η Έλενα Χαραλαμπούδη «ηθοποιός, μαμά, youtuber και multi tasker» όπως λέει η ίδια, μας κάνει να γελάμε με την μητρότητα, το μαμαδιλίκι, τα είδη των μαμάδων και τη δουλειά της μαμάς, και είναι ζόρικο πράγμα, να καταφέρνεις να γελάς με τόσο σοβαρά θέματα, πρόσωπα και πράγματα. Ειδικά όταν είσαι μαμά εσύ η ίδια, και δεν σου φαίνεται τόσο αστεία η κατάστασή σου (ανάλογα με τη φάση που βρίσκεσαι, εσύ και τα παιδάκια σου…)

«Ημερολόγιο 2024», Έλενα Χαραλαμπούδη, («5’ minute mom»), εκδόσεις Παπαδόπουλος.
«Ημερολόγιο 2024», Έλενα Χαραλαμπούδη εκδόσεις Παπαδόπουλος © Νικόλας Στεφαδούρος
«Ημερολόγιο 2024», Έλενα Χαραλαμπούδη,(«5’minute mom»), εκδόσεις Παπαδόπουλος.
«Ημερολόγιο 2024», Έλενα Χαραλαμπούδη, εκδόσεις Παπαδόπουλος © Νικόλας Στεφαδούρος

«Για σένα που ακούς τη λέξη μαμά 365.000 φορές τη μέρα και 3.650.000 φορές το χρόνο, φτιάξαμε αυτό το ημερολόγιο να σου προσφέρουμε κουράγιο και γέλιο. Θα βρίσκεις κάθε μήνα και μια ιστορία για να ταυτιστείς. Να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη, είτε έχεις παιδί στην κοιλίτσα, είτε θηλάζεις, είτε αλλάζεις ακόμα πάνες, είτε φτιάχνεις ταπεράκια για το σχολείο, είτε έχεις παιδί στην εφηβεία που κάνει να σου μιλήσει δύο χρόνια, είτε δουλεύεις άπειρες ώρες και μετά επιστρέφεις να φροντίσεις τα παιδάκια σου, είμαστε εδώ για σένα», γράφει η Έλενα. Συμπληρώνει: «Κι εσύ που δεν είσαι μαμά αλλά ξέρεις μία που μπορεί να χρειάζεται το γέλιο στην καθημερινότητά της, μη διστάζεις: πάρτης αυτό το ημερολόγιο δώρο!»

Είναι ένα ευχάριστο, ανεβαστικό και έξυπνο δώρο. Πέρα από την φιλική-προς-το-χρήστη και γοητευτική, ή γοητευτικά αστεία προσωπικότητα της Έλενας, έχει τέλεια εικονογράφηση από τον Νικόλα Στεφαδούρο, τον κομίστα-εικονογράφο Stef, (www.stefadouros.gr), μικρά έξυπνα κείμενα και λευκές σελίδες «να θυμηθώ»… χρήσιμες για κάθε μαμά, νέα ή πεπαλαιωμένη, που παλεύει στην καθημερινότητά της να μη χάσει τη μπάλα. Χωρίς να δείξει καθόλου ότι παλεύει, ή ότι τη χάνει τη μπάλα κάθε τρεις και λίγο.

«5’ minute mom, Ημερολόγιο 2024», Έλενα Χαραλαμπούδη, εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Έλενα Χαραλαμπούδη: Το ημερολόγιο του 2024 για τις μαμάδες
«5’ minute mom, Ημερολόγιο 2024», Έλενα Χαραλαμπούδη, εκδόσεις Παπαδόπουλος

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice