Ariantique Cars: Το αυτοκίνητο που θα κάνει τον γάμο κινηματογραφική εμπειρία

Σας πάμε στον προορισμό σας

Ariantique Cars: Ζήστε το δικό σας παραμύθι που όλοι θα θυμούνται

Η ημέρα του γάμου είναι συνήθως μια στιγμή στον χρόνο βγαλμένη από παραμύθι. Δεν τη φανταζόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο, για όλους όμως αποτελεί μοναδική εμπειρία που θα χαραχτεί στη μνήμη και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αξίζει να είναι μαγική. Ξεχωριστή πινελιά που χαρίζει αίσθηση πολυτέλειας είναι και το όχημα με το οποίο θα καταφθάσουν οι μελλόνυμφοι εκεί που σε λίγο θα συμβεί το μυστήριο. Τα αυτοκίνητα της Ariantique Cars είναι λοιπόν τα κατάλληλα οχήματα που θα συμβάλλουν σε αυτή τη μαγεία.

Ariantique Cars: BMW
Ariantique Cars: ΒΜW 321 1938

Όλα ξεκίνησαν με ένα Volkswagen Beetle, μοντέλο του 1962 - η εταιρία έχει εμπλουτίσει τον στόλο της και πλέον διαθέτει μία εντυπωσιακή σειρά vintage πολυτελών αυτοκινήτων - αντίκες - που της χαρίζει επάξια την πρωτιά στην ενοικίαση κλασικών αυτοκινήτων στη χώρα.

VW BEETLE 1962
VW BEETLE 1962

Με μια Jaguar MK II 1960 που είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας ή με ένα ξύλινο Auto Union Dkw του 1936 που κλέβει σίγουρα τις εντυπώσεις με την κομψότητα του, η στιγμή της άφιξης θα είναι κάτι παραπάνω από ονειρεμένη και εντελώς κινηματογραφική.

Ariantique Cars: Mercedes V 1951
Ariantique Cars: Mercedes V 1951

Ο στόλος της Ariantique Cars είναι τέτοιος που σίγουρα μπορείς να βρεις το αυτοκίνητο που ταιριάζει στην αισθητική και στο concept του δικού σου γάμου. Από αυτοκίνητα άνω των 100 ετών έως τα πλέον σύγχρονα μοντέλα, το σίγουρο είναι πως η συλλογή μπορεί να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Ariantique Cars: Citroen B14G 1925
Ariantique Cars: Citroen B14G 1925

Και για όσους επιθυμούν να απολαύσουν μία αξέχαστη εμπειρία bachelor, αυτό μπορεί να συμβεί με μία υπερπολυτελή λιμουζίνα μήκους 7 μέτρων Lincoln Continental, που αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι αυτού του στόλου.

Lincoln Continental 1990
Lincoln Continental 1990

Κάτι ακόμα που κάνει την Ariantique Cars να ξεχωρίζει, είναι η εμπειρία των ανθρώπων της και η απόλυτη δέσμευσή τους στην εξυπηρέτηση των πελατών. Την αξιοπιστία της μαρτυρούν άλλωστε οι πολυάριθμες εμφανίσεις της έκθεσης σε περιοδικά και site, οι επιτυχημένες συνεργασίες της εταιρείας με τηλεοπτικά show, σειρές και ταινίες, όπως επίσης η παρουσία της σε εκθέσεις κλασικών αυτοκινήτων και εντυπωσιακές εκδηλώσεις. Η ομάδα της Ariantique Cars είναι εδώ για να μετατρέψει τα όνειρα για την ημέρα του γάμου σου σε πραγματικότητα.

 Ford Model A 1930
Ford Model A 1930

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice