Athens Massage Center: Στο ναό της χαλάρωσης για το πιο ανατρεπτικό bachelor

Μία θεραπεία μασάζ επιδρά καταλυτικά στο σώμα, στο μυαλό και στο πνεύμα πριν την ημέρα του γάμου σου

Athens Massage Center: Bachelor Spa Party η πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία αναζωογόνησης πριν από τη μεγάλη μέρα

To Bachelor Party αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να δημιουργήσουν οι μελλόνυμφοι αξέχαστες αναμνήσεις μαζί με τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελεύθερης ζωής τους. Και καθώς είναι γνωστό ότι η οργάνωση ενός γάμου αποδεικνύεται συχνά αγώνας αντοχής για γερά νεύρα, τι καλύτερο να συνδυάσει κανείς αυτή την ευκαιρία bonding με μία αναζωογονητική εμπειρία που θα ξεκουράσει το σώμα και θα τονώσει τη διάθεση της παρέας;

Athens Massage Center

Γι’ αυτό υπάρχει το Athens Massage Center ο προορισμός απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας στην Αθήνα, που έχει δημιουργήσει ειδικά για την περίσταση, την υπηρεσία Bachelor Spa Party και είναι η πιο ανατρεπτική πρόταση για την πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία αναζωογόνησης πριν από τη μεγάλη μέρα.

Φανταστείτε, λοιπόν, μία όαση στην καρδιά της Αθήνας, όπου η χαλάρωση πρωταγωνιστεί κι επιτρέπει σε ολόκληρη την παρέα να απαλλαγεί από το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας. Οι ανθισμένες βουκαμβίλιες και τα κυκλαδίτικα παγκάκια - θα νιώθετε ότι έχετε φύγει από την πόλη - θα σας δώσουν μία ιδέα της μαγευτικής ατμόσφαιρας, ήδη από τον χώρο της αναμονής. Θα διαλέξετε για την δική σας εμπειρία ανάμεσα σε τρεις concept αίθουσες με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, αυτή που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική και στη διάθεση της παρέας: Βohemian Room για απόλαυση κυκλαδικής αισθητικής, Tropical Green scape για να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα κατάφυτο νησί στη μέση του ωκεανού, Luxurius Spa Suite για την αίσθηση μιας πεντάστερης εμπειρίας.

Athens Massage Center

Εδώ το spa αντιμετωπίζεται ολιστικά η φιλοσοφία του κέντρου είναι ότι μία θεραπεία μασάζ επιδρά καταλυτικά στο σώμα, στο μυαλό και στο πνεύμα.

Η υπηρεσία Bachelor Spa Party, είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να ζήσετε πριν τη μεγάλη καθιερωμένη βραδινή έξοδο/ξενύχτι της ημέρας. Εάν είστε η νύφη θα αφεθείτε παρέα με τις φίλες σας σε μία μεγάλη ποικιλία από προγράμματα ευεξίας: από μία φανταστική περιποίηση προσώπου για λάμψη και αναζωογόνηση του δέρματος μέχρι σούπερ χαλαρωτικό ποδόλουτρο για ανακούφιση των ποδιών ή ένα υπέροχο candle massage. Κι αν θέλετε ακόμα περισσότερα chill vibes τολμήστε μασάζ κεφαλής, αυχένα και ποδιών. Το ολόσωμο μασάζ είναι πάντα ο βασιλιάς της χαλάρωσης και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Athens Massage Center

Αν πάλι είστε ο γαμπρός και επιθυμείτε να κάνετε στον εαυτό σας ένα δώρο πριν από τη μεγάλη μέρα σας, σας περιμένει μία εξίσου εντυπωσιακή ποικιλία επιλογών. Απολαύστε για παράδειγμα ένα αθλητικό μασάζ που χαρίζει αναζωογόνηση και ανακούφιση στα καταπονημένα μέρη του σώματος. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να δοκιμάσετε τα περισσότερα από τα προσφερόμενα είδη, όπως είναι μια ευεργετική συνεδρία μασάζ με ζεστές πέτρες, λεμφικό ή σουηδικό μασάζ.

Και για για εσάς που η επικείμενη αιωνιότητα ως επακόλουθο της ένωσης δεν είναι αρκετή, αλλά θέλετε και πριν να περνάτε όλον τον χρόνο μαζί, θα λατρέψετε την υπηρεσία ενός χαλαρωτικού μασάζ για ζευγάρια. Εσείς και το έτερο ήμισυ σας θα μοιραστείτε μια απίστευτα αναζωογονητική εμπειρία όση ώρα θα βρίσκεστε σε δύο διπλανά κρεβάτια μασάζ και θα απολαμβάνετε τις μαλάξεις των δύο θεραπευτών σας. Εάν για κάποιο λόγο διαβάζετε αυτό το άρθρο και είστε απλά ένας ταπεινός καλεσμένος σε γάμο, σκεφτείτε το χαλαρωτικό μασάζ για ζευγάρια μήπως είναι το ιδανικό δώρο για τους πολλούς γάμους που έχετε να πάτε και αυτή τη θερινή σαιζόν! 

Athens Massage Center

Η έμπειρη ομάδα θεραπευτών του Athens Massage Center είναι στη διάθεσή σας, για να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει το εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις και θα επαναφέρει την ισορροπία στο σώμα και στο πνεύμα. Κι αν προτιμάτε να απολαύσετε τις ευεργετικές υπηρεσίες των θεραπευτών στον δικό σας χώρο και αυτό γίνεται.

  • Τ. 698 584 3628
  • Διεύθυνση: Αμφείας 14, Αθήνα 114 75
  • athensmassagecenter.gr
  • instagram
  • youtube
  • Ωράριο Εξυπηρέτησης: κάθε μέρα της εβδομάδας 10:00 – 23:00
Athens Massage Center