Paris Flowers: Λουλούδια για ένα ξεχωριστό γαμήλιο event

Όταν η αγάπη για δημιουργία συναντά την υψηλή αισθητική ανθοδεσίας

Paris Flowers: Το ανθοπωλείο στα Βόρεια Προάστια με ειδίκευση στην ανθοδετική τέχνη

Τα λουλούδια είχαν πάντοτε την ικανότητα να δίνουν χρώμα και ομορφιά σε κάθε στιγμή και μέρος. Από εντυπωσιακές εκδηλώσεις, μέχρι τον χώρο του σαλονιού μας, τα πολύχρωμα άνθη έβρισκαν τρόπο να αλλάζουν τη διάθεση μας, προσδίδοντας μια εκλεπτυσμένη νότα. Το να επιλέξουμε όμως το κατάλληλο φυτό για τον χώρο ή την περίσταση, δεν είναι πάντοτε τόσο απλό, ιδίως όταν οι επιλογές είναι πολλές και ο ενθουσιασμός μας μεγάλος. Για αυτό και η βοήθεια ενός ειδικού είναι σχεδόν απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις, ιδιαίτερα αν πρόκειται για την προετοιμασία ενός εντυπωσιακού γάμου ή ακόμα και βάφτισης. 

Paris Flowers:Η τέχνη της ανθοδεσίας

Ώρα να γνωριστούμε με το Paris Flowers, το ανθοπωλείο που μετράει ήδη 34 χρόνια λειτουργίας στα Βόρεια Προάστια, στην περιοχή του Αγίου Στέφανου, και εκτός από τα καθημερινά φρέσκα λουλούδια, διακρίνεται για την ιδιαίτερη ειδίκευσή του στην ανθοδετική τέχνη.

Paris Flowers:Η τέχνη της ανθοδεσίας
Paris Flowers:Η τέχνη της ανθοδεσίας

Η Κατερίνα και ο Πάρης, έχοντας έντονο ζήλο και ενθουσιασμό, κατάφεραν να τελειοποιήσουν τη συγκεκριμένη τέχνη, μέσα από την πολυετή πορεία τους στον χώρο. Στόχος τους, ο γάμος κάθε ζευγαριού όπως και η βάπτιση του παιδιού τους, να έχει κάτι διαφορετικό, κάτι μοντέρνο, σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις. Να δημιουργείται ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, με γνώμονα το γούστο και το ύφος που επιθυμούν οι μελλόνυμφοι.

Paris Flowers:Η τέχνη της ανθοδεσίας
Paris Flowers:Η τέχνη της ανθοδεσίας
Paris Flowers:Η τέχνη της ανθοδεσίας

Πάθος για δημιουργία, καλαισθησία, αρμονία και αφοσίωση είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της ομάδας του Paris Flowers. Μίας ομάδας που επιδιώκει να κάνει όσο το δυνατόν πιο όμορφη και μοναδική την ημέρα του γάμου, προσφέροντας διακόσμηση και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Όπως και αν έχετε φανταστεί εκείνη την ημέρα, έχοντας στο πλευρό σας τα έμπειρα μέλη του Paris Flowers, είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσετε τις πιο όμορφες στιγμές με φόντο ειδικά επιλεγμένες  ανθοδεσίες και διακόσμηση. Είτε είστε φαν της πιο μίνιμαλ αισθητικής και γήινων τόνων, είτε λάτρεις μιας πιο luxury εμφάνισης, υπάρχουν οι floral συνδυασμοί για κάθε σας επιθυμία. 

Αν θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα για τον κόσμο του Paris Flowers, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς καλώντας στο 210-8142332.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice