Iokasti Venue: Το κτήμα των ονείρων σου βρίσκεται στο Καπανδρίτι

Με έμφαση στη γαστρονομία και στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση

Iokasti Venue: Value for money πολυτελής εμπειρία δεξιώσεων στο πανέμορφο κτήμα του Καπανδριτίου

Στον κρυμμένο παράδεισο του Καπανδριτίου, λίγο έξω από το κλεινόν άστυ, βρίσκεται ένα από τα δύο υπέροχα κτήματα του Anagnostopoulos Group, το Iokasti Venue. Η ιστορία του αρχίζει το 2009 σε μία εποχή που η οικογένεια Αναγνωστοπούλου με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εστίασης (Anagnostopoulos Catering) παίρνει την απόφαση να προσφέρει την αγάπη και το μεράκι της σε μία all included εμπειρία εκδηλώσεων. Γιατί στην πραγματικότητα, το Iokasti Venue είναι πολλά περισσότερα από ένα κτήμα που θα κάνεις τη δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης. 

Αρχικά είναι βέβαιο ότι θα σε εντυπωσιάσει η τοποθεσία αλλά και ο τρόπος που έχουν αξιοποιήσει χωροταξικά την έκταση με την υπέροχη αισθητική και την απόλυτη λειτουργικότητα να πηγαίνουν μαζί. Καθώς εισέρχεσαι στον χώρο θα αντικρίσεις το εκκλησάκι όπου τελούνται τα μυστήρια. Στη συνέχεια θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου η εντυπωσιακή πισίνα όπου γύρω της θα λάβει χώρα η δική σου ξεχωριστή εκδήλωση. Σε αυτόν τον όμορφο ειδυλλιακό εξωτερικό χώρο, που είναι γεμάτος φοίνικες, πλάι στην πισίνα, μπορούν να φιλοξενηθούν γύρω στα 300 άτομα σε ροτόντες ή παραπάνω από τον διπλάσιο αριθμό αν προσανατολίζεσαι στο ιδανικό cocktail party. Επειδή όμως ο καιρός έχει και τις απρόβλεπτες στιγμές του, οι άνθρωποι του κτήματος έχουν φροντίσει να υπάρχει και ο άρτια εξοπλισμένος ημιυπαίθριος χώρος με την ανοιγόμενη οροφή, που μπορεί να φιλοξενήσει έως 360 καλεσμένους για εμπειρία dinner ή κοντά στους 600 για stand με εκλεπτυσμένο finger food και ποτό.

Η εμπειρία της οικογένειας Αναγνωστοπούλου στην εστίαση και ειδικά στην παροχή υπηρεσιών catering δεν θα μπορούσε παρά να αξιοποιηθεί στο έπακρο και εδώ. Πέρα από τη χωροταξική και αισθητική οργάνωση της ιδιαίτερης βραδιάς του γάμου ή της βάπτισης, θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τους εξειδικευμένους σεφ και να οργανώσεις το τέλειο μενού που θα ικανοποιήσει εσένα και τους καλεσμένους σου. Όποιες κι αν είναι οι διατροφικές σου προτιμήσεις αλλά και το budget σου, θα δημιουργήσουν για σένα με μεράκι αυτό που έχεις ονειρευτεί. Ήδη τα τελευταία χρόνια το Iokasti Venue αποτελεί δημοφιλές wedding destination για ζευγάρια από όλον τον κόσμο. Έτσι η ιδιαίτερα οργανωμένη κουζίνα που δουλεύει πάντα με πρώτης ποιότητας υλικά και χειροποίητες παρασκευές που μαγειρεύονται εκείνη την ώρα, έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία και σε συνταγές από τις κουζίνες του κόσμου. 

 

Όμως εκτός από τη γαστρονομία που είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα, η ομάδα του Iokasti Venue φροντίζει και για μία σειρά από άλλα επιμέρους ζητήματα για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσής σου. Μπορούν να αναλάβουν εξ ολοκλήρου το wedding planning ή την οργάνωση της βάπτισης, από την διακόσμηση του χώρου βάσει του concept που επιθυμείς μέχρι το τύπωμα των προσκλητηρίων από εξειδικευμένους γραφίστες. Θα δώσουν τη δέουσα προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια και έτσι θα νιώθεις ασφάλεια σε όλη τη διάρκεια της οργάνωσης ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά στη μεγάλη προσωπική σου στιγμή. Με άψογο επαγγελματισμό αλλά ταυτόχρονα και με την προσιτότητα της οικογενειακής επιχείρησης, οι άνθρωποι του Anagnostopoulos Group θα είναι διαρκώς διαθέσιμοι να λύσουν τις απορίες σου, να συζητήσουν τις επιθυμίες σου και να υλοποιήσουν την δεξίωση των ονείρων σου. 

Info
Λεωφ. Καλάμου 89, Καπανδρίτι, 2295053071, Website, Facebook, Instagram