Κτήμα Μπραϊμνιώτη: Το παραμυθένιο σκηνικό του γάμου και της βάπτισης 

Κάνοντας ξεχωριστή την κάθε σας στιγμή

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Κτήμα Μπραϊμνιώτη: Η ιδανική τοποθεσία για διοργάνωση γάμου και βάπτισης

Στις σημαντικές στιγμές, όπως είναι ο γάμος και η βάπτιση του παιδιού, θέλουμε τα ζεστά βλέμματα, τις μεγάλες αγκαλιές και τα πλατιά χαμόγελα των δικών μας. Με άλλα λόγια τους θέλουμε όλους εκεί κι αυτό είναι η ομορφιά του να μοιράζεσαι. Οι χώροι εκδηλώσεων Μπραϊμνιώτη από το 1996 προσφέρουν ένα μαγευτικό σκηνικό για να μοιραστούμε τη χαρά με τους αγαπημένους μας και να δημιουργήσουμε μαζί τους μοναδικές αναμνήσεις.

Κτήμα Μπραϊμνιώτη: Εκδηλώσεις γάμου και βάπτισης

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά τους είναι η χωροταξική διαμόρφωση. Εκεί όλα μοιάζουν σαν να βγήκαν από παραμύθι ή σα να μπήκαμε εμείς σε ένα. Φτάνοντας στην καταπράσινη τοποθεσία στη Βάρη, μας περιμένουν τρεις μαγευτικοί υπαίθριοι χώροι εκδηλώσεων και μία κομψή εσωτερική αίθουσα, για να επιλέξουμε που θα στηθεί το ιδανικό σκηνικό της δικής μας εκδήλωσης. Όλοι πλήρως εξοπλισμένοι, διαθέτοντας εσωτερική κουζίνα, DJ σταντ, ανοιχτό μπαρ και νυφική σουίτα για να επιλέξουμε αυτόν που ταιριάζει στις ανάγκες μας. Το Κτήμα Μπραϊμνιώτη είναι το πρώτο στολίδι και αποτελεί τη διαχρονική επιλογή για τον αέρα γαλήνιας ομορφιάς που προσφέρει. Ο καταπράσινος κήπος με την πισίνα και το γραφικό παρεκκλήσι μπορεί να φιλοξενήσει εως 800 καλεσμένους.

Κτήμα Μπραϊμνιώτη: Οι ειδικοί στη διοργάνωση εκδηλώσεων

Κτήμα Μπραϊμνιώτη: Εκδηλώσεις γάμου και βάπτισης

Στο Κτήμα Ελαία με δυνατότητα φιλοξενίας 300 ατόμων και άπλετο ανοιχτό χώρο, αντικρίζουμε το γοητευτικό εκκλησάκι, το μοναδικό καθιστικό κήπου και την ξύλινη πίστα και η αίσθηση είναι σαν να μεταφερόμαστε στον κήπο ενός κατάφυτου κάστρου όπου η γιορτή μας θα ζωντανέψει στην καρδιά του ελαιώνα. Το Κτήμα Μεσόγειος είναι ο ορισμός του elegant chic. Μας κερδίζει από την πρώτη στιγμή με την ανυπέρβλητη ομορφιά του. Διαθέτει έναν εντυπωσιακό τροπικό κήπο με λαμπερή πισίνα και παρεκκλήσι, ενώ τη φιλόξενη πίστα μπορούν να απολαύσουν έως 1.000 καλεσμένοι σε μια ατμόσφαιρα που θυμίζει πολυτελή βίλα. Τα κτήματα Μπραϊμνιώτη δεν είναι μόνο το μαγευτικό σκηνικό, αλλά και οι αφοσιωμένοι άνθρωποι σε όλα τα πόστα. 

Κτήμα Μπραϊμνιώτη: Εκδηλώσεις γάμου και βάπτισης

Από τα ορεκτικά μέχρι τα κυρίως πιάτα και τα επιδόρπια έμπειροι εσωτερικοί σεφ με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια δημιουργούν με πρώτης ποιότητας τοπικά υλικά, γαστρονομικά αριστουργήματα που θα ενθουσιάσουν όλους τους καλεσμένους. Οι εξειδικευμένοι barmen εμπνέονται τις πιο γευστικές προτάσεις για το ποτό και το σέρβις αποτελείται από επαγγελματίες της εστίασης.

Κτήμα Μπραϊμνιώτη: Εκδηλώσεις γάμου και βάπτισης

Ειδικά για την εμπειρία της βάπτισης και για τους πιο απαιτητικούς από τους καλεσμένους που δεν είναι άλλοι από τους μικρούς μας φίλους, προσφέρεται μια σειρά από διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως παιδικό φουσκωτό, κλόουν και παιχνίδια που εγγυώνται χαρούμενες φατσούλες και ανέμελους γονείς καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Κτήμα Μπραϊμνιώτη: Εκδηλώσεις γάμου και βάπτισης

Εμείς αρκεί να εκφράσουμε τις προτιμήσεις μας και η ομάδα Μπραϊμνιώτη θα αναλάβει να μας δώσει την ολοκληρωμένη πρότασή της. Με σεβασμό στις οικογενειακές παραδόσεις και αξίες, θα δώσει ζωή στο όραμα που έχουμε για τον γάμο, τη βάπτιση ή οποιαδήποτε άλλη σημαντική εκδήλωση και θα δημιουργήσει μία εξατομικευμένη παραμυθένια εμπειρία. Απόδειξη άλλωστε της αξιοπιστίας τους είναι οι πάνω από 70.000 ευτυχισμένοι πελάτες τους.

Επικοινωνία
E-mail:  info@kmm.gr 
Τηλέφωνα:  210 89 75 538, 693 70 74 091
Διεύθυνση:  Ονείρου & Θεάτρου, Βάρη 166 72
Ωράριο: Δευτ-Κυρ: 10:00 - 21:00
https://www.kmm.gr/contact# 

  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice