Anassa city events: Ο ανατρεπτικός χώρος εκδηλώσεων στην καρδιά της Αθήνας

Διακριτική πολυτέλεια και καλλιτεχνική οπτική σε έναν χώρο που ξεπερνά τις προσδοκίες

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το Anassa city events είναι ο ιδανικός χώρος δεξιώσεων στο κέντρο της Αθήνας για γάμους και βαπτίσεις 

Το Anassa City Events είναι κάτι περισσότερο από χώρος εκδηλώσεων, είναι η μετάβαση στην νέα εποχή για τα προσωπικά, και όχι μόνο, γεγονότα lifestyle.

Anassa city events

Anassa city events: Ο ιδανικός χώρος δεξιώσεων στο κέντρο της Αθήνας 

Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Αθήνας, μόλις 25 λεπτά από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, βρίσκεται αυτός ο ιδιαίτερος μεταμοντέρνος χώρος που συνδυάζει την κλασική αισθητική με τη σύγχρονη λειτουργικότητα. Φέρει την υπογραφή άλλωστε μίας ομάδας με πολύ σημαντική εμπειρία στον χώρο της δημιουργίας εκδηλώσεων - ο λόγος για το επιτυχημένο boutique catering Golden Food Concept.

Anassa city events

Από την ονομασία “Anassa”, που προέρχεται από τον αρχαίο  χαιρετισμό στη βασίλισσα μέχρι και την μοναδικότητα του τοπίου, κερδίζει τον θαυμασμό σε όλα τα επίπεδα. Αρχικά, ποιος θα περίμενε ότι σε μία πυκνοκατοικημένη περιοχή της Αθήνας, εκεί που κάποτε φιλοξενούνταν οι βασιλικοί στάβλοι, θα γεννιόταν ένας πρωτότυπος χώρος εκδηλώσεων; Το Anassa city events βρίσκεται στην καρδιά του κατάφυτου κήπου της Εθνικής Γλυπτοθήκης, ανάμεσα σε γλυπτά, ένα αμφιθέατρο και πολλά υπέροχα κτίρια, γεγονός που του προσδίδει μοναδική πολιτισμική σημασία. Πρόκειται για έναν χώρο που αγκαλιάζει όλες μας τις αισθήσεις, διατηρώντας μια essence  βασιλικής αίγλης, υιοθετώντας παράλληλα μια σύγχρονη καλλιτεχνική οπτική.

Anassa city events

Εδώ η γαμήλια δεξίωση και το πάρτι της βάπτισης θα μετατραπούν σε πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες. Η άρτια χωροταξική αξιοποίηση των συνολικά 7.000 τ.μ. προσφέρει απεριόριστες επιλογές για τη δημιουργία του ξεχωριστού σκηνικού που επιθυμεί κανείς για την μεγάλη στιγμή. Και αυτό όλες τις εποχές του χρόνου, μιας και στον τεράστιο εξωτερικό χώρο έρχονται να προστεθούν 600 τ.μ. εσωτερικού και άνετο parking.

Φως και άνεση κυριαρχούν στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που εχει την σφραγίδα του αρχιτέκτονα Δημήτρη Τσίγκου. Εκεί η δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης θα αποκτήσουν την εκλεπτυσμένη απλότητα που διέπει από άκρη σε άκρη όλο το εγχείρημα.

Anassa city events

Το Anassa city events μονοπωλεί με λίγα λόγια την προσοχή όσων αγαπάμε την απλότητα στην πολυτέλεια και επιθυμούμε εξατομικευμένες υπηρεσίες για τη δημιουργία ενός event τόσο μοναδικού όσο και οι στιγμές μας. Η έμπειρη ομάδα του Anassa city events είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει tailor made υπηρεσίες  για τη δημιουργία μίας εκδήλωσης που θα υπερβαίνει κάθε προσδοκία.

Πληροφορίες:
Διεύθυνση: Leof. Panagioti Kanellopoulou 4, Athina 115 27
Ωράριο:  24 hours
Τηλέφωνο: 21 0991 7588
Email, Facebook, Instagram, Linkedin

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice