We Treat Greece
We Treat Greece
Lifestyle

Πήλιο: Ένα διαφορετικό retreat σε μια κρυφή γωνιά στο Προμύρι

Ιδανικός προορισμός για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Πήλιο: Ένα retreat χωρίς ατέλειωτη γιόγκα και διαλογισμό στο Προμύρι

Aν τα retreats τα έχεις συνδυάσει με ατελείωτες ώρες γιόγκα, διαλογισμό και σαλάτες με κινόα, ήρθε η ώρα να ζήσεις κάτι διαφορετικό. Η Λίλιαν Συρίγου είναι εικαστικός και κάνει κοσμήματα και η Μαρουλίτα de Kol είναι μουσικός. Κυρίως, όμως, είναι φίλες. Και ακόμη πιο βασικό, είναι δυό κορίτσια σαν άνοιξη και καλοκαίρι μαζί, από κείνα που με την «καλημέρα» και με ένα πρώτο χαμόγελο, σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη για τη ζωή.

We Treat Greece
We Treat Greece

Ίσως γιατί από ένστικτο και οι δύο ξέρουν πως η ζωή είναι ωραία, πως κάθε μέρα αξίζει αρκεί να μην ξεχάσεις να τη γλεντήσεις, να γελάσεις, να μοιραστείς τα εσώψυχά σου και ένα νόστιμο φαγητό, να χορέψεις, να τραγουδήσεις, να αγκαλιάσεις ό,τι αγαπάς, να δημιουργήσεις, να βρεις το χώρο και τον χρόνο να κοιτάξεις τα αστέρια.

Πήλιο: Τέσσερις μέρες στην καταπράσινη φύση, πλάι στη θάλασσα

Δυό χρόνια τώρα, σε ένα παραμυθένιο cottage στο Νότιο Πήλιο, στο Προμύρι, που είναι ένα ανέγγιχτο από το χρόνο παραδοσιακό χωριό, οργανώνουν τα ιδιαίτερα retreats τους. Το φετινό, ταυτίζεται με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. 4 ημέρες ζεν γαλήνης στην καταπράσινη φύση αλλά και πλάι στη θάλασσα, με δραστηριότητες που στόχο έχουν, να σε κάνουν απλά, πιο χαρούμενο και πιο ευτυχισμένη. Έχει και γιόγκα, έχει και διαλογισμό αλλά και κύκλους τραγουδιού με παραδοσιακές και βαλκανικές μελωδίες, έχει και καλλιτεχνικά workshops και περιπάτους και χαλάρωση και μπάνιο και παιχνίδια ομαδικά στην παραλία.

We Treat Greece
We Treat Greece

Έχει και μοναδικές γεύσεις, μαγειρεμένες με φρέσκα τοπικά προϊόντα και λαχανικά από το μποστάνι, από την Ιωάννα Σταμούλου, δεινή μαγείρισσα, ζαχαροπλάστη και γαστρονόμο, έχει τραγούδι και χορό για τη χώνεψη. Μια συνολική ψυχοθεραπεία που λύνει τους κόμπους στην ψυχή και το σώμα, που μας ενώνει με όσα χάσαμε: την επαφή με την επικοινωνία, τους ανθρώπους, τη φύση.

We Treat Greece
We Treat Greece

*Aπό 20-24 Ιουνίου 2024 - Instagram We Treat Greece - T. 6947134139

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice