Η Alessandra Ambrosio με Celia Kritharioti στο εξώφυλλο της Vogue Portugal

Το πρώτο ρούχο της φωτογράφισης είναι ένα τούλινο φόρεμα, όλο κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski και πέρλες

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Alessandra Ambrosio φωτογραφήθηκε με δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη για τη Vogue Portugal που μόλις κυκλοφόρησε 

Η Βραζιλιάνα καλλονή Alessandra Ambrosio φωτογραφήθηκε για τη Vogue Portugal που μόλις κυκλοφόρησε, φορώντας δύο μοναδικές δημιουργίες διά χειρός του οίκου Celia Kritharioti, οι οποίες παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο λαμπερό σόου στο Παρίσι λίγους μήνες πριν, το οποίο είχε ανοίξει η Naomi Campbell.

Alessandra Ambrosio

Η Alessandra Ambrosio με δημιουργίες της Celia Kritharioti για τη Vogue Portugal

Το πρώτο ρούχο της φωτογράφισης είναι ένα τούλινο φόρεμα, όλο κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski και πέρλες, που αναδεικνύει την κομψότητα και την πολυτέλεια της υψηλής ραπτικής, ενώ η δεύτερη δημιουργία που φόρεσε η Alessandra Ambrosio, είναι ένα sexy βελούδινο φόρεμα με κεντημένο λαιμό, το οποίο αποπνέει γοητεία και φινέτσα και αγκαλιάζει μοναδικά τη σιλουέτα του παγκοσμίως φημισμένου μοντέλου.

Alessandra Ambrosio

Εκτός από τα outfits, το μάτι μας πέφτει και στο άγριας και ακατέργαστης ομορφιάς φυσικό φόντο. Η φωτογράφιση έγινε δίπλα σε ένα υπέροχο τοπίο με καταρράκτες και σε μια ακρογιαλιά, με την Alessandra Ambrosio να θυμίζει μια σύγχρονη νύμφη που μαγεύει και κόβει την ανάσα.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που ο οίκος Celia Kritharioti συνεργάζεται με την Alessandra Ambrosio.

Σχετικά με το τεύχος της Vogue Portugal

Το νέο τεύχος, From Portugal with Love, είναι ένα πραγματικό ερωτικό γράμμα της Πορτογαλίας προς τον κόσμο, αποτυπώνοντας ένα μικρό μέρος της πλούσιας ουσίας και του πολιτισμού μας. «Είναι αδύνατο να γνωρίσεις την Πορτογαλία μόνο κοιτάζοντάς την, γιατί την αισθάνεσαι πάνω απ' όλα με την καρδιά σου. Και όσοι τη γνωρίζουν ξέρουν ότι είναι αδύνατον να φύγεις χωρίς να νιώσεις νοσταλγία... τη γεύση της θάλασσας, τη μυρωδιά του ήλιου και τη ζεστασιά της αγκαλιάς μας». Αυτά τα λόγια από το editorial της σκηνοθέτιδας Sofia Lucas αντικατοπτρίζουν την πορτογαλική ψυχή και περιλαμβάνονται στο τεύχος Ιουνίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice