Ντέιβ Γκρολ: Ο frontman των Foo Fighters δηλώνει ότι απέκτησε παιδί εκτός γάμου - Ζητά τη συγχώρεση της οικογένειάς του.
Ο Ντέιβ Γκρολ των Foo Fighters ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας μιας κόρης που γεννήθηκε εκτός γάμου © EPA/Mike Nelson
Lifestyle

O Ντέιβ Γκρολ αποκάλυψε ότι απέκτησε παιδί εκτός γάμου

Η δημόσια παραδοχή του frontman των Foo Fighters - Δηλώνει ότι θα γίνει στοργικός γονέας για τη νέα του κόρη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ντέιβ Γκρολ: Ο frontman των Foo Fighters δηλώνει ότι απέκτησε παιδί εκτός γάμου - Ζητά τη συγχώρεση της οικογένειάς του.

Ο Ντέιβ Γκρολ ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας ενός κοριτσιού που γεννήθηκε «εκτός του γάμου μου».

Σε ανάρτησή του στο Instagram την Τρίτη, ο Ντέιβ Γκρολ δήλωσε ότι σκοπεύει να είναι ένας «στοργικός και υποστηρικτικός γονέας» για τη νέα του κόρη.

Ντέιβ Γκρολ: Ο frontman των Foo Fighters δηλώνει ότι απέκτησε παιδί εκτός γάμου - Ζητά τη συγχώρεση της οικογένειάς του.
O Ντέιβ Γκρολ στην 65η απονομή των βραβείων Grammy με τη σύζυγό του Τζόρντιν Μπλουμ και τις τρεις κόρες τους, Χάρπερ, Οφίλια και Βάιολετ © EPA/Caroline Brehman

Ντέιβ Γκρολ: «Έγινα πρόσφατα πατέρας μιας κόρης που γεννήθηκε εκτός γάμου»

Ο 55χρονος frontman των Foo Fighters, ο οποίος μοιράζεται τρεις κόρες με τη σύζυγό του, Τζόρντιν Μπλουμ, δήλωσε ότι αγαπά την οικογένειά του και κάνει «ό,τι μπορώ για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη τους και να κερδίσω τη συγχώρεσή τους».

«Έγινα πρόσφατα πατέρας μιας νέας κόρης, που γεννήθηκε εκτός γάμου», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ντέιβ Γκρολ. «Σκοπεύω να είμαι ένας στοργικός και υποστηρικτικός γονέας γι' αυτήν.

»Αγαπώ τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και κάνω ό,τι μπορώ για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη τους και να κερδίσω τη συγχώρεσή τους».

Και πρόσθεσε: «Είμαστε ευγνώμονες για την προσοχή σας προς όλα τα εμπλεκόμενα παιδιά, καθώς προχωράμε μπροστά μαζί. Ντέιβ».

Η απιστία προκάλεσε το προηγούμενο διαζύγιο του Ντέιβ Γκρολ

Ο Ντέιβ Γκρολ είναι παντρεμένος με την σκηνοθέτρια Τζόρντιν Μπλουμ από το 2003 και έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες: Τη Βάιολετ, 18 ετών, τη δεκαπεντάχρονη Χάρπερ και την Οφίλια, 10 ετών.  

Στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με τη φωτογράφο Τζένιφερ Γιανγκμπλάντ από το 1994 έως το 1997 και φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι η απιστία οδήγησε στο διαζύγιό τους.

Dave Grohl Reveals Secret Baby With Another Woman Outside Marriage

Ο Αμερικανός ροκ σταρ έπαιζε τύμπανα στο εμβληματικό γκραντζ συγκρότημα των Nirvana από το 1990 έως το 1994, όταν ο τραγουδιστής Κερτ Κομπέιν πέθανε σε ηλικία 27 ετών.

Στη συνέχεια ίδρυσε τους Foo Fighters και έχει σημειώσει μια σειρά από άλμπουμ που κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις στα charts, συμπεριλαμβανομένου του πιο πρόσφατου LP τους, το οποίο κυκλοφόρησε το 2023 με τίτλο «But Here We Are».

(Με πληροφορίες του Guardian)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice