Η Ρέμπελ Γουίλσον παντρεύτηκε την αγαπημένη της, Ραμόνα Αγκρούμα

Η ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της

Newsroom |

Ρέμπελ Γουίλσον: Γάμος για την ηθοποιό στη Σαρδηνία - Πώς γνωρίστηκε με την αγαπημένη της, Ραμόνα Αγκρούμα

Η Ρέμπελ Γούιλσον παντρεύτηκε τη σύντροφό της, Ραμόνα Αγκρούμα, σε μία ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28.9) στη Σαρδηνία. 

Σύμφωνα το People, η ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον αντάλλαξε όρκους με την αγαπημένη της Ραμόνα Αγκρούμα, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα τους πρόσωπα και την κόρη τους, Royce Lillian. 

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το ζευγάρι σχεδίαζε τον γάμο του το 2025 σε μια παραθαλάσσια τελετή, όμως, φαίνεται ότι τα σχέδια άλλαξαν και επίσπευσαν την τελετή. Η ηθοποιός γνώρισε τη σύντροφό της το 2021 και δύο χρόνια μετά ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Πηγές κοντά στην ηθοποιό αναφέρουν ότι ήταν ενθουσιασμένη για τον γάμο της και δήλωσε πως είναι «απόλυτα ευτυχισμένη» που προχωρά σε γάμο με την αγαπημένη της. Σε ό,τι αφορά την τελετή, φαίνεται ότι το ζευγάρι επέλεξε ένα λιτό και ρομαντικό σκηνικό, με ελάχιστους καλεσμένους. Ένας από τους καλεσμένους αποκάλυψε ότι η ηθοποιός ανυπομονούσε για την πραγματοποίηση του επόμενου βήματος στη σχέση τους, καθώς είναι πολύ ερωτευμένη με τη σύζυγό της.

Το love story της Ρέμπελ Γουίλσον με τη Ραμόνα Αγκρούμα

Η 44χρονη σταρ του Pitch Perfect και η σύντροφός της, που είναι σχεδιάστρια μόδας, γνωρίστηκαν το 2021. Δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Μάιο του 2022, όταν η Γουίλσον μοιράστηκε μια τρυφερή selfie τους στο Instagram με τη λεζάντα: «Νόμιζα ότι έψαχνα για έναν Πρίγκιπα της Disney… αλλά ίσως αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν όλο αυτό το διάστημα ήταν μια Πριγκίπισσα της Disney #loveislove». 

Λίγες μέρες αφότου επισημοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία τους να κρατούν χέρι-χέρι την παραθαλάσσια πόλη Porto Cervo, γράφοντας στη λεζάντα «Ciao Bellas». Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου και μιλούσαν αρκετό καιρό από το τηλέφωνο πριν συναντηθούν για πρώτη φορά. 

Η Γουίλσον και η Αγκρούμα, η οποία είναι ιδρύτρια της μάρκας ρούχων Lemon Ve Limon, αρραβωνιάστηκαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2023.  Στο βιβλίο της «Rebel Rising», η Γουίλσον αποκάλυψε πώς έκανε την πρόταση γάμου στη σύντροφό της: «Η Ραμόνα βλέπει τα παστέλ ροδοπέταλα σε όλο το έδαφος και τα τριαντάφυλλα σε βάζα. Της λέω πόσο ξεχωριστή είναι για μένα. Και μετά πέφτω στο ένα γόνατο και ανοίγω το κουτάκι με το δαχτυλίδι. Τελειώνω με: "Λοιπόν, με αυτόν τον κλισέ τρόπο, αυτή τη μέρα Ramona Agruma, θα με παντρευτείς;" "Ναι", λέει μέσα από τα δάκρυα που κυλούν στο πρόσωπό της». 

Τον Νοέμβριο του 2022, το ζευγάρι υποδέχθηκε την κόρη του, αφού ο Γουίλσον αποφάσισε να παγώσει τα ωάρια της όταν έκλεισε τα 40. «Με ένα μόνο έμβρυο, αποφάσισα να πάω με παρένθετη μητρότητα. Σωματικά θα μπορούσα να έχω κουβαλήσει το μωρό, αλλά υπήρχε πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να λειτουργήσει η διαδικασία με παρένθετη μητέρα».