10 θεαματικές τούμπες τραγουδιστών στη σκηνή

Με αφορμή την άτυχη στιγμή της Μαντόνα

Ψηλά τακούνια, ρούχα υπερπαραγωγές, περίεργα παπούτσια, δύσκολες χορευτικές φιγούρες, όλο και κάποιο ατύχημα θα συμβεί. Είδαμε την πτώση της Μαντόνα στα Brit Awards και λίγο τη λυπηθήκαμε (είναι και μεγάλη γυναίκα, μη σπάσει κανά γοφό), λίγο γελάσαμε (γιατί όσο να πεις ήταν αστεία, αφού δεν τραυματίστηκε) και κουβέντα στην κουβέντα θυμηθήκαμε κι άλλες άτυχες στιγμές τραγουδιστών on stage, Ελλήνων και μη. Για δείτε...

Madonna

Σε περίπτωση που δεν το είδατε μέχρι τώρα (που το αποκλείω, μόνο στις οθόνες του μετρό δεν έχει μπει ακόμα).

Lady Gaga

Άμα δεν πέσει η Lady Gaga με τα παπούτσια κοθόρνους και τα ρούχα με τη δική τους βούληση, τότε ποιος; Και, εννοείται, όχι μια και δυο φορές....

Rihanna

Βλέποντας αυτό το βίντεο, σχεδόν με πόνεσαν τα γόνατά μου...! Κρίμα το Ριανάκι.

Destiny's Child

Η συνταγή της επιτυχίας για ένα συγκρότημα είναι: πέφτει η μία από μας στη σκηνή, γυρνάμε και την κοιτάμε με ύφος «ας πρόσεχε» και ταυτόχρονα αφού έχουμε δει ότι δεν υπάρχουν αίματα συνεχίζουμε να προχωράμε αισθησιακά μπροστά. The end.

Katy Perry

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, τη γλίτωσε τόσες φορές στο τσακ που θα ήταν αμαρτία να μην πέσει τουλάχιστον μία.

Iggy Azalea

Με τέτοιο όγκο στην «όπισθεν», το λες και φυσική κατάληξη το σώριασμα προς τα πίσω. Όχι εντάξει, αυτό ήταν κακία. Τα τακούνια φταίνε, τέλος.

Pink

Ειλικρινά στεναχωριέμαι και γιατί δεν έφταιγε και γιατί στο τσακ γλίτωσε το κάταγμα. Κάποιος τεχνικός άρχισε να ψάχνει για δουλειά εκείνο το βράδυ...! 

Robbie Williams

Μη νομίζετε ότι την πατάνε μόνο οι γυναίκες στη σκηνή. Έχουμε κι άλλους που «φίλησαν» το πάτωμα αλλά διαλέξαμε τον Ρόμπιν γιατί το έκανε με τσαχπινιά και στιλ, όπως πάντα άλλωστε, και γιατί είναι ο Ρόμπιν. Τελεία.

Άννα Βίσση

Θα πω απλά άουτς και δεν περιγράφω άλλο.

Άντζελα Δημητρίου

Γιατί δεν πέφτουν μόνο οι βασίλισσες της ποπ από τη σκηνή αλλά και οι Κυρίες, όπως η Λαίδη. Αχ, ρε Άντζελα, σε ματιάξανε.

Σάκης Ρουβάς

Είναι ο ένας και μοναδικός. Όσες φορές και να πέσει θα τον αγαπάμε γιατί είναι ο Σάκης. Διαλέξαμε την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων γιατί άλλους θα είχε ανοίξει η γη να τους καταπιεί σε τέτοια στιγμή, ο Σάκης όμως το έσωσε με άνεση και χαμόγελο. Σάκη ζεις, εσύ μας οδηγείς.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice