Κορίτσια στον ήλιο... της Βερόνα

Στο fashion show της Calzedonia μύρισε καλοκαίρι

Τρίτη του Πάσχα στο γραφείο με δουλειά βουνό και έξω καιρό αλλοπρόσαλλο. Κάτι το πολύ αρνί τις προηγούμενες μέρες, κάτι που κοντεύει Μάιος και κυκλοφορούμε ακόμα με ζακέτες και μπουφάν, η ψυχολογία μου χρειαζόταν επειγόντως boost. Ένα ταξίδι-αστραπή στη Βερόνα την επόμενη μέρα ήταν μάλλον το ιδανικό energy drink. Φτάνω στο αερόδρομιο εννιά το πρωί, πίνω τον πρώτο καφέ της ημέρας μαζί με Calzedonia girls, bloggers και fashion editors όσο περιμένουμε για επιβίβαση και προσποιούμαι πως δεν βλέπω τον καιρό που πάλι έχει βάλει τα γκρι του.

Μιάμιση ώρα, ένα σάντουιτς, μία μπάρα δημητριακών, ένα soft king και δύο τσάι μετά (thanks Aegean!) προσγειωνόμαστε στο αερόδρομιο της Βερόνα και κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο αναρωτιέμαι αν όντως πήγαμε πιο βόρεια. Γαλανός ουρανός, ζέστη και ένας καλοκαιρινός ήλιος να σου κοκκινίζει τα μάγουλα... «Επιτέλους! Με τέτοιο καιρό το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι να είχες μία παραλία και ένα μαγιό» λέω στη φίλη Calzedonia girl Κατερίνα και πετάμε τα μπουφάν στην τσάντα.

Μία βόλτα στις ανοιξιάτικες ιταλικές βιτρίνες, ένα ποτήρι φράουλες με παγωτό σοκολάτα και οι αντίστοιχες αναρτήσεις στο instagram στάθηκαν αρκετές για να λάβω μηνύματα μίσους από τους φίλους μου που έλεγαν ότι στην Αθήνα βρέχει. Εμείς πάλι, αφού σουλατσάραμε στα στενά της πόλης, βάλαμε ήλιο στις τσέπες και κατευθυνθήκαμε στα κεντρικά της Calzedonia, όπου μας περίμενε η νέα καλοκαιρινή συλλογή μαγιό Calzedonia και CLZ και φυσικά το ετήσιο fashion show.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Στα backstage επικρατούσε πανικός. Τα μοντέλα πόζαραν πρόσχαρα στις κάμερες χωρίς να σταματούν την προετοιμασία τους για το fashion show, ενώ αμέτρητα φωτογραφικά κλικ απαθανάτιζαν κάθε τους κίνηση. Βέβαια, με τέτοιο πρόσωπο και σώμα δεν ανησυχείς αν ο δημοσιογράφος σε βγάλει με τη γαλάζια ρόμπα Calzedonia και τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά. Τι τραβάνε κι αυτές οι άσχημες, ψηλές κοπέλες με το δυο μέτρα πόδι! Λίγο πιο δίπλα μελαμψοί χορευτές περνούσαν την ώρα τους χαζεύοντας μουσικά βίντεο στο youtube και οι άνδρες μοντέλα δε σταματούσαν να φωτογραφίζονται αγκαλιά με τις δημοσιογράφους - θαυμάστριες.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Αρκετά με τα backstage όμως. Η ώρα πέρασε, το show κοντεύει να αρχίσει και οι καλεσμένοι της Calzedonia απ’ όλη την Ευρώπη κάθονται στις θέσεις τους. Έχουμε 30 λεπτά καλοκαίρι και αρχίζουν από τώρα! Με φόντο εξωτικά άνθη, πυκνή βλάστηση και πολύχρωμες πεταλούδες –το σήμα κατατεθέν της φετινής Calzedonia σεζόν– η πασαρέλα πλημμύρισε από beach looks με έντονα χρώματα, τροπικό στιλ και σοφιστικέ ύφος. Οι χορευτές –που με τον δικό τους έντονο ρυθμό υπογράμμισαν το tribal ύφος της συλλογής– και τα μοντέλα που χόρευαν έκαναν την επίδειξη μόδας να μοιάζει περισσότερο με πάρτι. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκαναν και τα νέα μπικίνι #CLZ σε χρώματα-βιταμίνες και happy prints, κάνοντας το #CLZ το νέο αγαπημένο μας hashtag. O Bραζιλιάνος Gui Fedrizzi με την παρέα του ξεσήκωσαν το (γυναικείο κυρίως) κοινό με την εξωστρεφή τους διάθεση και ο ίδιος δεν παρέλειψε να δείξει εμπράκτως την αγάπη του στην ελληνική αποστολή.

Κι εμείς σε αγαπάμε Gui Fedrizzi <3

image

image

image

image

image

image

image

image

Αυτά τα νέα από Βερόνα. Γυρίσαμε στην Αθήνα με την αλμύρα στα χείλη και ελπίζουμε να σας φέραμε λίγη από την καλοκαιρινή διάθεση της Calzedonia. (Κι όπως καταλαβαίνετε, τα κορίτσια στα οποία αναφερόμαστε στον τίτλο είμαστε εμείς! :Ρ)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice