Το Alterscope Festival έρχεται στην Αθήνα

Μια εμπειρία εναλλακτικού τρόπου ζωής

Μην υπάρχεις απλά, ζήσε! Το Alterscope Festival έρχεται στην Αθήνα, στις 25 και 26 Απριλίου, στον πολυχώρο πολιτισμού «Αθηναΐς» και υπόσχεται το πιο εναλλακτικό Σαββατοκύριακο. Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε μια ζωή πιο υγιή, πιο ισορροπημένη και πιο δημιουργική;

Η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για τις εναλλακτικές θεραπείες και την προσωπική ανάπτυξη, θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 200 εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες να γνωριστούν μεταξύ τους και να μοιραστούν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τη φιλοσοφία τους γύρω από τις εναλλακτικές και εσωτερικές προσεγγίσεις.

Με ποιους τρόπους είναι εφικτό να βάλουμε περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στη ζωή μας; Μέσα από μια σειρά διαλέξεων, παρουσιάσεων, υπηρεσιών και προϊόντων, οι επισκέπτες του Alterscope Festival θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη νέα τεχνολογία που χρησιμοποιείται σήμερα στην πρόληψη και τη διάγνωση ασθενειών από την ολιστική ιατρική. Να μάθουν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βελτιώσουν την υγεία τους με την ομοιοπαθητική, το βελονισμό, τη φυσική ιατρική και τις ενεργειακές θεραπείες. Να ανακαλύψουν τις υπερτροφές που ενισχύουν τον οργανισμό και την αυτοθεραπεία αλλά και τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων. Η ενεργοποίηση του πιο θετικού δυναμικού της ύπαρξής μας, η διαχείριση του πόνου και του άγχους στη ζωή μας αλλά και η θεραπεία των ψυχικών τραυμάτων, θα αναλυθούν διεξοδικά κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Αν ανήκετε στους απαιτητικούς αναγνώστες γύρω από τον ισορροπημένο τρόπο ζωής, θα βρείτε όλες τις νέες εκδόσεις βιβλίων που κυκλοφόρησαν. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την αρωματοθεραπεία, τους ενεργειακούς κρυστάλλους, το φενγκ σούι και την ενεργειακή μουσική, αυτό το διήμερο είναι η καλύτερη αφορμή. Επιλέξτε από τις δεκάδες δωρεάν διαλέξεις και δοκιμάστε δωρεάν βιωματικές ενεργειακές θεραπείες, διαλογισμό, αγγελικές επικοινωνίες και πολλά άλλα. Μη ξεχάσετε να κάνετε δωρεάν τσεκ απ της υγείας σας από γιατρό με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού.

Έχοντας γνωρίσει τεράστια αποδοχή στον υπόλοιπο κόσμο, το Alterscope Festival έρχεται στην Αθήνα και υπόσχεται μια εναλλακτική εμπειρία ζωής. Ραντεβού εκεί!

Alterscope Festival, 25-26 Απριλίου, Πολυχώρος πολιτισμού «Αθηναΐς», 11.00-22.00, www.alterscope.gr

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice