Η Τoms χαρίζει ένα ζευγάρι παπούτσια για κάθε φωτογραφία #withoutshoes

Βγάλε τα παπούτσια σου και βοήθησε κάποιον που έχει ανάγκη

Το Instagram γέμισε γυμνά πόδια και είναι για καλό. Η Toms, η εταιρία που για κάθε ζευγάρι παπούτσια που αγοράζεις, δίνει άλλο ένα σε ένα παιδί που το έχει ανάγκη κλείνει τα 8 χρόνια και το γιορτάζει με νέα καμπάνια στο Instagram. Φωτογράφισε γυμνά τα πόδια σου. Για κάθε φωτογραφία (μία ανά άτομο) με hashtag #withoutshoes θα δίνεται ένα ζευγάρι Toms σε κάποιο παιδί που το χρειάζεται.

Η Toms, ένα brand που έγινε το πιο εμπνευσμένο φιλανθρωπικό πρότζεκτ, ξεκίνησε το 2007 με μότο «ένα για ένα». Σήμερα η εταιρία βγάζει γυαλιά ηλίου, οργανικό καφέ και τσάντες. Με κάθε ζευγάρι γυαλιών η Toms δίνει τα χρήματα για να αποκαταστήσει ένας άνθρωπος την όρασή του με εγχείρηση ή να αγοράσει γυαλιά ηλίου. Αγοράζοντας καφέ η εταιρία υποστηρίζει συστήματα υδραγωγέων σε 7 χώρες, ώστε οι χώρες απ’ όπου προέρχονται οι κόκκοι καφέ να έχουν πρόσβαση σε καθαρό, ασφαλές νερό. Η τελευταία επιχειρηματική προέκταση της Toms είναι οι τσάντες με την υπογραφή της. Η μόλυνση των μαμάδων και των νεογνών κατά τη γέννα είναι απ’ τις σημαντικότερες αιτίες θανάτου σε όλο τον κόσμο. Κάνοντας αγορές σε τσάντες Toms παρέχεται ειδική κατάρτιση στις μαίες και τα απαραίτητα υλικά ώστε μία γυναίκα να γεννήσει με ασφάλεια.

Η καμπάνια #withoutshoes ξεκίνησε στις 5 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 21. Μέχρι στιγμής το hashtag μετράει 132 χιλιάδες φωτογραφίες. Ας μαζέψουμε όσες περισσότερες γίνεται.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice