10 πράγματα που δεν ήξερες για τη νέα συλλογή της Mary Kantrantzou

Και την δεύτερη συνεργασία της με την Adidas

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Mary Kantrantzou ή αλλιώς Βασίλισσα των Σχεδίων μίλησε στο hungertv για την νέα της συλλογή και τη δεύτερη συνεργασία της με την Adidas.
Ορίστε 10 πράγματα που συγκρατήσαμε από αυτή την συζήτηση.

> Είναι πολύ διαφορετικό να δουλεύεις μια αθλητική συλλογή από τα έτοιμα ενδύματα. Από τις πρώτες ιδέες που χρησιμοποιείς στην βασική συλλογή μέχρι το να προσπαθείς να αλλάξεις τα πάντα πάνω τους. Τις ποσότητες, τα υφάσματα, τη σιλουέτα και να φαίνονται ακόμα νεανικά, διασκεδαστικά και εύκολα.

> Η δεύτερη συλλογή με την adidas επηρεάστηκε εν μέρει από την πρώτη, ως προς την γραμμή και το συμβολισμό. Ωστόσο, επικεντρώθηκε γρήγορα στον αθλητικό εξοπλισμό και τα μαθήματα αερόμπικ των '80s, με όλες τις γραμμές, τα χρώματα και κάθε τι σχετικό να περιστρέφονται γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Τα αθλητικά είναι απλά μια επέκταση αυτής της λογικής. Παίρνοντας αυτά τα υφάσματα και παίζοντας με τα υλικά και τις γραμμές, τα ενώνει όλα δημιουργώντας ένα παζλ συμβόλων και υλικών σε ένα παπούτσι που ο κόσμος ήδη λατρεύει.


Η συλλογή adidas Originals by Mary Katrantzou Άνοιξη/Καλοκαίρι ’15 θα διατίθεται από τις 17 Ιουλίου στα παρακάτω καταστήματα:
* adidas stores: Αθήνα, ATTICA (Πανεπιστημίου 9, 3ος όροφος)
* Style Fax: Θεσσαλονίκη, (Πρόξενου Κορομηλά 19)
* Simple Caractere: Κηφισιά (Κυριαζή 23) - Μύκονος (Ενόπλων Δυνάμεων 6)
* Καταστήματα Καλογήρου (μόνο υπόδηση): Μαρούσι (Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37) - Γλυφάδα (Αγγέλου Μεταξά 18) - Κηφισιά (Παναγίτσας 5) – Κολωνάκι (Πατριάρχου Ιωακείμ 4) - Πειραιάς (Ηρώων Πολυτεχνείου 56) - Θεσσαλονίκη (Μητροπόλεως 75)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice