Ραντεβού με τo app-όλυτο Window Shopping

Τώρα η βόλτα στις βιτρίνες γίνεται ενώ πίνετε καφέ ή έχετε χαλαρώσει στον καναπέ σας. Δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο ή να τρέχετε κάτω από τη ζέστη ή τη βροχή για να κάνετε τις αγορές σας.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Γνωρίστε μια νέα εφαρμογή που μετατρέπει το κινητό σας στο απόλυτο εργαλείο για να κάνετε virtual tour στις βιτρίνες των γυναικείων καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ. Δεν είναι απλά μία οπτική περιήγηση είναι η νέα πρόταση που σας «λύνει» τα χέρια, κάνοντας τις αγορές σας εύκολες, διασκεδαστικές, γρήγορες και πάνω από όλα οικονομικές.

Εκατοντάδες καταστήματα είναι καταχωρημένα σε αυτό το χρηστικό application, το οποίο μάλιστα περιλαμβάνει και χάρτη για να τα εντοπίσετε, με όλες τις νέες παραλαβές σε ρούχα και αξεσουάρ, με τις τιμές και τις ειδικές εκπτώσεις. Και όχι μόνο.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις ευκαιρίες στη γειτονιά σας, το κέντρο, τα κοντινά ή λιγότερο κοντινά προάστια, να διαλέξετε κατάστημα, αντικείμενο, διαδρομή, τιμή και -απλώς- να πεταχτείτε να το αγοράσετε.

Μπορείτε να ενημερωθείτε πρώτες για τις τάσεις που θα επικρατήσουν, να έχετε μια συνολική εικόνα για ό,τι νέο υπάρχει στις ωραιότερες βιτρίνες της πόλης.

Eίναι ευχάριστο, έξυπνο στην εφαρμογή και φέρνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ό,τι πιο νέο από τις βιτρίνες στον χώρο σας. Το Window Shopping θα αποτελέσει τον απόλυτο οδηγό αγοράς για τις γυναίκες της πόλης και της περιφέρειας, ενώ παράλληλα θα διευκολύνει τους τουρίστες να κάνουν στοχευμένες και εύκολες τις αγορές τους. Ακόμη όμως και εάν δεν είστε σε mood αγορών, το Window Shopping μέσα από το κινητό σας μπορεί να σας ταξιδέψει στις πιο απολαυστικές βιτρίνες, να συγκεντρώσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να συνθέσετε τα look που θέλετε να αποκτήσετε.

Πρόκειται για ένα «ζωντανό» app, το οποίο σας προσφέρει δημιουργικές διεξόδους αγοράς και σας χαρίζει ευχάριστο χρόνο μαζί του.

Επιπλέον, εάν ένα κατάστημα έχει κατηγοριοποιηθεί στα αγαπημένα ενός χρήστη, αυτομάτως θα του έρθει ειδοποίηση (notification) στο κινητό του ότι το αγαπημένο του Χ κατάστημα μόλις ανανεώθηκε.

Το Window Shopping είναι η νέα τάση για τις καλύτερες αγορές όπου και εάν βρίσκεστε. Είναι η νέα έκφραση του Shopping Therapy, με τη διαφορά ότι δεν περιορίζεται από τον χρόνο ή τα γεωγραφικά όρια.

Πώς δουλεύει:
Μάθετε τα 4 βήματα

  • Επιλέγετε την κατηγορία που επιθυμείτε, όπως ρούχα, παπούτσια τσάντα κλπ
  • Αμέσως μετά επιλέγετε την περιοχή που θέλετε να περιηγηθείτε (Κολωνάκι, Κηφισιά, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Μαρούσι και Ερμού)
  • Εστιάστε στο κατάστημα της επιλογής σας από τον χάρτη που εμφανίζεται στην οθόνη.
  • Σύροντας την οθόνη προς τα δεξιά, μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας πηγαίνοντας από το ένα κατάστημα στο επόμενο.

Είναι διαθέσιμο για τα δύο κύρια λειτουργικά iOS και Android και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας!

Επιτέλους, ήρθε το απόλυτα γυναικείο application που αφορά… όλους!
Το μόνο δύσκολο θα είναι να το κρατήσετε… μυστικό!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice