Η επετειακή συλλογή «5 χρόνια BOOST™» της adidas γιορτάζει και επανακυκλοφορεί με τα πιο αγαπημένα και iconic μοντέλα

Η τεχνολογία BOOST™, με την ασταμάτητη επιστροφή ενέργειας που άλλαξε τους κανόνες στη βιομηχανία του running, κλείνει 5 χρόνια

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |
  • To adidas Energy BOOST, το πρώτο μοντέλο running της adidas με τεχνολογία BOOST™, ανανεώνεται και επανακυκλοφορεί.
  • Η επετειακή συλλογή για τα 5 χρόνια BOOST περιλαμβάνει τα μοντέλα Energy BOOST OG, Energy BOOST και το limited-edition UltraBOOST.

H adidas επανακυκλοφορεί το ανανεωμένο Energy BOOST, πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου running παπουτσιού υψηλής απόδοσης που ενσωμάτωσε την καθοριστική για τη βιομηχανία τεχνολογία BOOSTTM. Για τον εορτασμό των 5 χρόνων, το Energy BOOST ανανεώνεται και επανακυκλοφορεί στον αυθεντικό μαύρο και κίτρινο χρωματικό συνδυασμό, μέρος της επετειακής συλλογής που υμνεί τα πιο αγαπημένα και iconic μοντέλα, το Energy BOOST OG, το Energy BOOST και το UltraBOOST LTD.

Η τεχνολογία BOOST™ διακρίνεται για το υψηλής ποιότητας ελαφρύ προστατευτικό που προσφέρει επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα. Το υπερσύγχρονο υλικό που καθόρισε την κατηγορία adidas Running και έσπασε δύο παγκόσμια ρεκόρ Μαραθωνίων με τις επιδόσεις της αθλήτριας Mary Keitany και του αθλητή Dennis Kimmetto, γιορτάζει τα 5 χρόνια παρουσίας στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας.

Το αυθεντικό Energy BOOST πήρε το όνομά του από τη μεγάλη επιστροφή ενέργειας από τη σόλα τεχνολογίας BOOST™ που επιτυγχάνεται χάρη στον αφρό BOOST™ σε όλο το μήκος της μεσαίας σόλας και της σόλας καθώς η μεσαία σόλα αποθηκεύει και επιστρέφει άμεσα την ενέργεια κάθε φορά που το πόδι αγγίζει το έδαφος.

boost_models.jpg

Όλα τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν τη μοναδικότητα του συγκεκριμένου μοντέλου παραμένουν, ενώ καινούργια προστίθενται, συμπεριλαμβανόμενης μιας βελτιωμένης και απλοποιημένης μεσαίας σόλας που συνδυάζεται με ένα πιο ελαφρύ καλούπι για ακόμα πιο άνετη εφαρμογή, κάνοντας τη νέα έκδοση μια ξεκάθαρη εξέλιξη του αρχικού μοντέλου.

Τα τρία μοντέλα της επετειακής συλλογής διαθέτουν και άλλες προσθήκες, όπως:
• Το ανανεωμένο Torsion System που κινείται μαζί με το πέλμα και το βοηθάει να ακουμπά πιο απαλά στο έδαφος ενώ παράλληλα παρέχει την απαιτούμενη υποστήριξη.
• Την ενισχυμένη τεχνολογία Techfit που αγκαλιάζει το επάνω μέρος του ποδιού με ελαστική υποστήριξη στο μπροστά κομμάτι. Η τεχνολογία Techfit αναγνωρίζεται με έρευνα και δοκιμή Aramis προσφέροντας premium άνεση και αναπαυτική αίσθηση.
• Την Continental εξωτερική σόλα Stretchweb, που πρόσφατα παρουσιάστηκε στο μοντέλο Energy, η οποία εφαρμόζει στο πόδι κάθε runner και κινείται σε αρμονία με την τεχνολογία BOOST™ παρέχοντας μια πιο απαλή, εύκαμπτη και βελτιωμένη πρόσφηση.

Η νέα συλλογή διαθέτει 85% τεχνολογία BOOST™ για ακόμα περισσότερη επιστροφή και οικονομία ενέργειας.

Η επετειακή συλλογή “5 χρόνια BOOST™” θα είναι διαθέσιμη στα adidas Stores και online από 01.02. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice