H Swarovski παρουσιάζει τη νέα συλλογή Crystal Lake στην έκθεση Baselworld

Μια λαμπερή ματιά πριν από την έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ένα πραγματικό «κόσμημα» στη συλλογή ρολογιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018, η σειρά Crystal Lake αντιπροσωπεύει τα βασικά χαρακτηριστικά της Swarovski: καινοτομία, μοντέρνο στιλ, τόλμη και δεξιοτεχνία. Το καντράν, που είναι κατασκευασμένο από ένα μόνο πολυεδρικό κρύσταλλο ζαφειριού, αναδεικνύει τη σαγηνευτική λάμψη του κρυστάλλου και προσφέρει στο χαρακτηριστικό υλικό της εταιρείας την περίοπτη θέση του που του αξίζει. Το εντυπωσιακό καντράν, που φωλιάζει στην κομψή μίνιμαλ γυαλιστερή στρογγυλή κάσα με διάμετρο 35 mm, αντανακλά το φως θυμίζοντας γαλήνια λίμνη. Αυτό το εκθαμβωτικό ρολόι ελβετικής κατασκευής δεν είναι απλά ένα κομμάτι που δηλώνει άποψη για τη μόδα. Είναι αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας της Swarovski και της έντονης επιθυμίας της να εξερευνά διαρκώς νέες και τολμηρές προσεγγίσεις.
Αυτή η ευέλικτη συλλογή περιλαμβάνει μπρασελέ σε μια κομψή παλέτα με διαχρονικές μονοχρωμίες, ασημί, σκούρο γκρι και χρυσούς τόνους, καθώς και ελκυστικά δερμάτινα λουράκια. Το στιλ κάθε ρολογιού φέρει τη σφραγίδα Swarovski και συνδυάζει αρμονικά την πολυτέλεια με τη διακριτική κομψότητα.
Στην έκθεση Baselworld, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2018, θα παρουσιαστούν κι άλλα εντυπωσιακά καινούργια κομμάτια.

Swarovski
Η Swarovski προσφέρει μια ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας.
Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα, όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. Η επιχείρηση Swarovski Crystal Business διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 2.800 καταστήματα σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 27.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,6 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2016.
Η Swarovski Crystal Business μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά) συνθέτουν τον Όμιλο Swarovski. Το 2016, ο όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους περίπου 3,37 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 32.000 εργαζομένους.
Αναπόσπαστο μέρος της κληρονομιάς της Swarovski αποτελεί η υπευθυνότητα που διέπει τις σχέσεις της με τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Το παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σχολείο του Νερού της Swarovski το έχουν παρακολουθήσει 461.000 παιδιά στους μεγαλύτερους ποταμούς του κόσμου, και το Ίδρυμα Swarovski, το οποίο συστάθηκε το 2013, με το έργο του υποστηρίζει τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα, προάγει την ευημερία και διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους, επιτυγχάνοντας θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice