Η επαναστατική τεχνολογία NRGY Beads της PUMA για πρώτη φορά με το νέο PUMA Jamming

Η PUMA λανσάρει τη νέα τεχνολογία της τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών NRGY Beads με το νέο #Jamming

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το τελευταίο διάστημα, οι αθλητικές εταιρίες έχουν επενδύσει πολλά στο να δημιουργήσουν ground-breaking τεχνολογίες που θα προσφέρουν μέγιστη απόδοση στις καθημερινές απαιτήσεις προστατεύοντας παράλληλα το πόδι από εξωτερικούς κραδασμούς – απλά σκεφτείτε τα Nike Air, Asics Gel ή τα Adidas Boost. Τώρα ήρθε η ώρα της PUMA να δημιουργήσει τη δική της πρωτοποριακή τεχνολογία, που σκοπό έχει να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς sneaker για μια ακόμη φορά. Το όνομά της; NRGY Beads!

Εφαρμόζεται για πρώτη φορά στο νέο PUMA Jamming, αλλάζοντας ολοκληρωτικά τη σιλουέτα του και δίνοντας μια νέα όψη που αντικειμενικά μαγνητίζει! Κάτω απο τη see-through μεσαία σόλα του παπουτσιού, αποκαλύπτεται η τεχνολογία NRGY bead με τα αμέτρητα συσσωρευμένα μπιλάκια, ειδικά δημιουργημένα για να λειτουργούν υποστηρικτικά στο πόδι παράγοντας πλήρως αξιόπιστα αποτελέσματα.

untitled-1.jpg

Σε κάθε βήμα, τα NRGY Beads αναπροσαρμόζουν τη δομή τους με μόνο σκοπό να προσφέρουν μέγιστη απορρόφηση κραδασμών στο πόδι, όπως επεσήμανε ο Kari’s Baust – General Running & Training Manager της PUMA.

«Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και δημιουργούμε παπούτσια δεν έχει αλλάξει εδώ και δεκαετίες – Μια επίπεδη επιφάνεια που προσαρμόζεται κάτω από το πόδι. Αυτό που μας διαφοροποιεί είναι η καθημερινή μας προσπάθεια να βελτιώνουμε τους τρόπους σύνδεσης του ποδιού με το έδαφος, και αυτό το παπούτσι είναι δημιουργημένο ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση, κομμένο και ραμμένο στο πόδι σου», σημείωσε μεταξύ άλλων.

untitled-2.jpg

Το νέο PUMA Jamming, με τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό evoKNIT στο άνω μέρος, διατίθεται στους χρωματικούς σχεδιασμούς του Forest Night, Ice Grey, Black, Red Passion.

untitled-4.jpg

Το νέο Jamming θα το βρείτε στο κατάστημα της PUMA στο Κολωνάκι, Τσακάλωφ 30.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice