Μοναδικός διαγωνισμός της APIVITA μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη

Με τη νέα σειρά EXPRESS BEAUTY, η APIVITA σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στη Μεσόγειο με ένα μοναδικό διαγωνισμό

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η APIVITA μας συστήνει τη νέα σειρά EXPRESS BEAUTY, Mediterranean Beauty Food, με έναν νέο μοναδικό διαγωνισμό μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη!

Με τη νέα σειρά EXPRESS BEAUTY, η APIVITA σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στη Μεσόγειο και σας προτείνει μοναδικές συνταγές ομορφιάς σε μονοδόσεις, με φρέσκα συστατικά, που χαρακτηρίζονται από πληρότητα και ποικιλία συστατικών της μεσογειακής γης, για το δέρμα και τα μαλλιά σας. 

Ένα σύνολο εξαιρετικών εποχικών προϊόντων της Μεσογείου μπαίνει στην καθημερινή σας ρουτίνα, ώστε κάθε εβδομάδα να προσφέρετε στην ομορφιά σας και ένα διαφορετικό συνδυασμό τροφής, επιλέγοντας μέσα από την πλούσια γκάμα συστατικών που προσφέρει η μεσογειακή γη.

Η APIVITA από τη Δευτέρα 23/4 και μέχρι τις 20/5 σας προσκαλεί να ψηφίσετε τους αγαπημένους σας συνδυασμούς μεσογειακών συστατικών της νέας σειράς EXPRESS BEAUTY και να κερδίσετε μια συμμετοχή σε ένα Mediterranean Beauty Food σεμινάριο με τον Άκη Πετρεντζίκη!

Εκτός από το σεμινάριο, στο τέλος του διαγωνισμού, ο Άκης για 4 εβδομάδες θα φτιάχνει και μία μοναδική συνταγή με τα αγαπημένα συστατικά της σειράς σας για να δημιουργήσετε στη δική σας κουζίνα. 

Μπείτε εδώ και γίνετε ένας από τους 8 τυχερούς που θα συμμετέχουν σ’ ένα Mediterranean Beauty Food σεμινάριο παρέα με τον Άκη.

go_mediterranean_beauty_food_diagwnismos-a.jpg
go_mediterranean_beauty_food_diagwnismos-b.jpg
go_mediterranean_beauty_food_diagwnismos-c.jpg
go_mediterranean_beauty_food_diagwnismos-d.jpg

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice