Η λύση στην υποστηρικτική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης έρχεται με την ολοκληρωμένη σειρά Helenvita Anti-Hair Loss

Η απάντηση της φύσης και η λύση της επιστήμης

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Τέλος στην τριχόπτωση δίνει η Helenvita με τη νέα της σειρά Anti - Hair Loss ! Η καινοτόμα σειρά Helenvita Anti - Hair Loss ανατρέπει τα δεδομένα στην υποστηρικτική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, συνδυάζοντας παραδοσιακά φυτικά συστατικά με τη δύναμη της επιστήμης και θέτει τον πήχη ψηλά στη λύση ενός προβλήματος που απασχολεί ολοένα και περισσότερους.

Η απώλεια των μαλλιών, η γνωστή σε όλους τριχόπτωση, επηρεάζει τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες και μπορεί να είναι είτε μόνιμη, είτε προσωρινή. Όση όμως κι αν είναι η διάρκεια του προβλήματος, αποτελεί αδιαμφησβήτητα έναν σημαντικό παράγοντα που επηρεάζει αρνητικά την αυτοπεποίθησή σας. Το άγχος, οι ορμόνες, οι διάφορες δερματικές παθήσεις αλλά και τα γονίδια, καθώς και η ατμοσφαιρική ρύπανση, είναι μερικά από τα αίτια ενός προβλήματος που απασχολεί έναν μεγάλο αριθμό του πληθυσμού.

Η τρίχα έχει τρεις φάσεις ζωής: την αναγενή, η οποία είναι η περίοδος ανάπτυξης της τρίχας, την καταγενή, η οποία ορίζεται ως η περίοδος υποστροφής, και την τελογενή, η οποία είναι η φάση της αδράνειας. Κατά τις φάσεις αυτές η τρίχα αντικαθίσταται και αναπτύσσεται ξανά. Στο πλαίσιο αυτό της αναγέννησης της τρίχας, φυσιολογικά χάνονται 50-100 τρίχες καθημερινά. Υπάρχει όμως και η τριχόπτωση, κατά την οποία πέφτουν περισσότερες από 100 τρίχες ημερησίως οι οποίες δεν επανεμφανίζονται. Αυτή είναι και αυτό που αποκαλούν παθολογική τριχόπτωση, η οποία προκαλεί το πρόβλημα της αραίωσης.

Η Helenvita για ακόμα μια φορά καινοτομεί και, ενώνοντας τη δύναμη της φύσης και της επιστήμης, δημιούργησε την πρωτοποριακή σειρά Helenvita Anti-Hair Loss, μια σειρά που δίνει την απάντηση στην υποστηρικτική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Η κλινικά αποδεδειγμένη δράση των συστατικών και η μοναδική σύνθεση της σειράς, που συνδυάζει παραδοσιακά φυτά με νέες καινοτόμες ουσίες, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την ασφάλεια των προϊόντων, όταν χρησιμοποιείται παράλληλα με τις κλασικές θεραπευτικές ουσίες, καλύπτουν ένα κενό που υπήρχε μέχρι σήμερα στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Η απάντηση της φύσης και η λύση της επιστήμης

Χάρη στην κατοχυρωμένη πατέντα του καινοτόμου συστατικού Redensyl®, το οποίο δρα στον πυρήνα του προβλήματος και στο παραδοσιακό συστατικό Auxina Tricogena® που εξασφαλίζει τη φυσιολογική θρέψη της τρίχας, τα προϊόντα της σειράς Helenvita Anti-Hair Loss συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αναζωογόνηση κι αναγέννηση της τρίχας.

Η σειρά εμπλουτίζεται με συστατικά όπως η καφεΐνη, που βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και παρατείνει τον κύκλο ζωής της τρίχας, το Urea, που ενυδατώνει την τρίχα, και το Argan Oil, που επαναφέρει τη χαμένη υγρασία και λάμψη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Νέα ολοκληρωμένη σειρά Helenvita Anti-Hair Loss

Η ολοκληρωμένη σειρά Helenvita Anti-Hair Loss έχει όλα όσα χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε υποστηρικτικά το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Όταν η τρίχα αναπτύσσεται, τα μοναδικά συστατικά επιταχύνουν τον ρυθμό ανάπτυξης των μαλλιών και διευρύνουν τον κύκλο ζωής της τρίχας χαρίζοντας ζωντάνια και όγκο στα μαλλιά, ενώ όταν η τρίχα είναι νεκρή βοηθούν στην αναδόμηση κι αιμάτωση του θύλακα της τρίχας συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της νέας τρίχας.

hair_loss_tonic_women_shampoo.jpg
shampoo_men.jpg

• Το Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Shampoo για άντρες και γυναίκες καθαρίζει επιμελώς το τριχωτό της κεφαλής, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει την τριχόπτωση και δυναμώνει τα μαλλιά. Το γυναικείο σαμπουάν περιέχει συστατικά που τρέφουν τη ρίζα, ενώ περιέχει κι επιλεγμένα συστατικά από γιαούρτι που χαρίζουν όγκο στα μαλλιά και τα κάνουν πιο ευκολοχτένιστα.

tonic_gel.jpg

• Η τονωτική λοσιόν Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Lotion περιορίζει την τριχόπτωση και δυναμώνει τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα τρέφει τη ρίζα και συμβάλλει στη σωστή ανάπτυξη της τρίχας. Η λοσιόν είναι κατάλληλη και για χρήση σε συνδυασμό με άλλα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την πληρέστερη αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, σύμφωνα με τις οδηγίες του ειδικού γιατρού.

tonic_mask.jpg

• Η τονωτική γέλη Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Gel και η μάσκα Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Mask δυναμώνουν την τρίχα και λόγω της ανάλαφρης σύνθεσής τους προσθέτουν όγκο στα μαλλιά κάνοντάς τα να φαίνονται λαμπερά και δυνατά χωρίς να τα βαραίνουν.

anti_hair_loss_vitamins.jpg

• Οι βιταμίνες Helenvita Anti-Hair Loss Vitamins περιέχουν τα απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών, των νυχιών και της επιδερμίδας. Η βιταμίνη Α που περιέχουν, συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης της επιδερμίδας, ενώ η αντιοξειδωτική βιταμίνη Cβοηθά στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου.

Προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης των προϊόντων
Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Shampoo Men:  €9.20
Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Shampoo Women:  €9.20 
Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Lotion:  €18.90
Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Gel:  €10.90
Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Mask:  €12.60
Helenvita Anti-Hair Loss Vitamins:  €22.60

Τα προϊόντα Helenvita διατίθενται από την ελληνική φαρμακευτική εταιρία PHARMEX, με εξειδίκευση στο χώρο των δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice