Νέο Minéral 89 της VICHY. Η καθημερινή δόση δύναμης της επιδερμίδας σας

Ένα επιστημονικό επίτευγμα είναι γεγονός

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Με το Minéral 89, τα Εργαστήρια Vichy ανέλαβαν τη μεγαλύτερη μάλλον πρόκληση μέχρι σήμερα: να συνθέσουν ένα προϊόν περιποίησης με 89% περιεκτικότητα σε Ιαματικό Νερό! Μετά από πολλές προσπάθειες να εγχύσουν μεγάλες ποσότητες Ιαματικού Νερού της Vichy σε διάφορες συνθέσεις, οι ερευνητές των εργαστηρίων αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, παίρνοντας το ίδιο το νερό σαν σημείο εκκίνησης και χτίζοντας τη σύνθεση πάνω σε αυτό. Και τα κατάφεραν!

Μια μινιμαλιστική σύνθεση
Το Minéral 89 εμπεριέχει Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy σε συγκέντρωση 89%, καθώς και υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, μαζί με ελάχιστα ακόμα συστατικά που είναι απαραίτητα για τη σταθεροποίηση της σύνθεσης, τη διαφύλαξη της ποιότητάς της και την εξασφάλιση μη λιπαρής αίσθησης στην επιδερμίδα. Συνολικά, περιέχει 11 μόνο συστατικά, για να προσφέρει φροντίδα μέγιστης ανοχής, κατάλληλη ακόμα και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

Μια καθημερινή δόση υγείας
Διάφανη και διαυγής όπως και η ίδια η σύνθεση, η ζελ υφή του Mineral 89 γίνεται ένα με την επιδερμίδα και απορροφάται στη στιγμή, για να της προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και φρεσκάδα. Αόρατη, ανεπαίσθητη... και συνάμα τόσο αποτελεσματική! Το βασικό βήμα στο πρόγραμμα περιποίησής σας, που έρχεται πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν για να βοηθήσει την επιδερμίδα να ανακτήσει την υγιή όψη  και τη λάμψη της. Η απαραίτητη αυτή φροντίδα ενισχύει μέρα με τη μέρα τον προστατευτικό φραγμό, για να καταπολεμήσει τις βλαβερές επιπτώσεις των εξωτερικών επιθετικών παραγόντων και να αποτρέψει την απώλεια νερού, αναδεικνύοντας τη λάμψη της επιδερμίδας και επιβραδύνοντας τη γήρανση.


Myriam Bekkar-Schneider
Γενική Διευθύντρια στη Vichy International

Συχνά σκεφτόσαστε την επιδερμίδα σας σαν μια βασική παράμετρο της ομορφιάς σας. Και  φυσικά είναι· όμως δεν είναι η ομορφιά η πιο βασική ιδιότητα της επιδερμίδας. Πρωτίστως, η επιδερμίδα λειτουργεί σαν μια επιφάνεια σύνδεσης ανάμεσα στο περιβάλλον και στο σώμα σας. Είναι ένα προστατευτικό περίβλημα, η καλή υγεία του οποίου είναι άκρως απαραίτητη. Το πρώτο  επίπεδο  της επιδερμίδας  ονομάζεται «κερατίνη στοιβάδα» και είναι αυτό που επιτελεί το έργο «φραγμού». Αυτό το σύνολο των διαρκώς ανανεούμενων κυττάρων πρέπει να είναι οργανωμένο και απόρθητο, ώστε να είναι αδιαπέραστο και ικανό να αντιμετωπίσει όλους τους παράγοντες καταπόνησης της καθημερινότητας.
Βασισμένα στη πολύχρονη εμπειρία, σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις των εξωτερικών επιθετικών παραγόντων, τα Εργαστήρια Vichy δημιουργούν την πρώτη καθημερινή φροντίδα για την ενδυνάμωση της επιδερμίδας και την εξασφάλιση της υγείας της καθημερινά.
Προερχόμενο από τα βάθη των γαλλικών ηφαιστείων, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy είναι πλούσιο σε 15 απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία, ικανά να ενισχύσουν τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Λόγω της εξαιρετικά υψηλής περιεκτικότητάς του σε μεταλλικά στοιχεία, που φτάνει τα 5,2 γραμμάρια ανά λίτρο, αυτό το ενεργό συστατικό, γνωστό εδώ και χιλιετίες για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, είναι πάρα πολύ δύσκολο να ενσωματωθεί στη σύνθεση των προϊόντων. Τα Εργαστήρια Vichy ξεκίνησαν τη διαδικασία με βάση το ίδιο το νερό, το οποίο έπειτα συνδύασαν με υαλουρονικό οξύ, ένα ισχυρό ενυδατικό συστατικό που επίσης ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό. Τα δύο αυτά συστατικά, λοιπόν, ενώνονται σε μια πραγματικά πρωτοποριακή σύνθεση, για να δράσουν από κοινού προστατεύοντας την ακεραιότητα της επιδερμίδας.
Έτσι, γεννήθηκε το Minéral 89, με μόλις 11 συστατικά και 89% Ιαματικό Νερό, μαζί με καθαρό υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης. Η καθημερινή δόση δύναμης για κάθε τύπο επιδερμίδας. Απαραίτητη φροντίδα και βαθιά ενυδάτωση, για υγιή επιδερμίδα.


vichy_mineral_89_-_fortifying_and_plumping_daily_booster_-_pack_texture_-_v1.png


3 ερωτήσεις
στην Elisa Simonpietri, Scieνtific Director των εργαστηρίων Vichy

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ;
E.S.: «Το Νερό της Vichy αποκαλείται «ιαματικό» χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά του σε μεταλλικά  στοιχεία, την οποία έχει αποκτήσει μέσα από το μακρύ ταξίδι του, χιλιετίες τώρα, στο κρυσταλλικό βραχώδες υπέδαφος. Έτσι λοιπόν, με 5,2 γραμμάρια ανά λίτρο, διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλομορφία μεταλλικών στοιχείων, καθώς και την υψηλότερη συγκέντρωση ιχνοστοιχείων από όλα τα ιαματικά νερά της Γαλλίας.»

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ;
E.S.: «Με βάση πάνω από 16 επιστημονικές μελέτες, καταφέραμε να προσδιορίσουμε τις ιδιότητες του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy και να καταδείξουμε την ικανότητά του να ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Διεγείρει τους αντιοξειδωτικούς μηχανισμούς, ακόμα και κατά την έκθεση στις επιβλαβείς ακτίνες UVA, εξισορροπεί το pH και διαφυλάσσει την ακεραιότητα της επιδερμίδας, ευνοώντας την ανάπλασή της και βελτιώνοντας τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού. Επομένως, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy καθιστά την επιδερμίδα πιο ανθεκτική ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες του περιβάλλοντος και της ζωής στη πόλη.»

ΠΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΝΟΧΗ;
E.S.: «Προερχόμενο από παρθένες εκτάσεις γης που, από το 1874, προστατεύονται από τη ρύπανση, το Ιαματικό Μεταλλικό  Νερό της Vichy είναι 100% αγνό και φυσικό. Από  τη συλλογή του μέχρι την ενσωμάτωσή του στα προϊόντα μας, μόλις 4 χλμ. μακριά από τις πηγές, το νερό υποβάλλεται σε αυστηρούς ελέγχους ώστε να εξασφαλιστεί η καθαρότητα και η ασφάλεια της χρήσης του. Οι δοκιμές ανοχής και αποτελεσματικότητας έχουν διενεργηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένης της ευαίσθητης.»


Η πρώτη καθημερινή τονωτική φροντίδα που βελτιώνει την υγεία της επιδερμίδας, κάνοντάς την ολοένα και πιο όμορφη μέρα με τη μέρα. Μια σύνθεση που συνδυάζει όλη τη δύναμη της υψηλής περιεκτικότητας σε Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy με το υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, για να ενισχύσει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού. Κάθε σταγόνα είναι και μια δόση δύναμης που θα χαρίσει υγεία στην επιδερμίδα σας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice