Η Penélope Cruz επιστρέφει ως πρόσωπο της Carpisa

Η ιταλική μάρκα επιστρέφει με νέα καμπάνια που εστιάζει στην καθημερινότητα

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Penelope Cruz ξετυλίγει την καθημερινότητά της στη Μαδρίτη, είτε περπατώντας στους δρόμους  της πόλης καθ’ οδόν για το γραφείο της, είτε απολαμβάνοντας τον καφέ της στο αγαπημένο της café-bar, είτε αγοράζοντας λουλούδια από τον αξιόπιστο ανθοπώλη της. Με μια πρακτική και κομψή τσάντα Carpisa στο χέρι, η Penelope έχει πάντα μαζί της ό,τι απαραίτητο χρειάζεται μέχρι το τέλος της ημέρας.

Η Carpisa παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια για το φθινόπωρο του 2018, γιορτάζοντας τις καθημερινές συνήθειες της κάθε γυναίκας, που αποτελούν και σημαντικό μέρος της ζωής τους.

Η καθημερινότητά μας, απλή και αξιόλογη, αποκαλύπτει τις προσωπικές μας αξίες και τη προσωπική ανάγκη της κάθε μιας μας για άνεση και στυλ.

carpisa_collezione_autunno_inverno_penglope_cruz_1.jpg

Μέσα από τον εξαιρετικό φακό του Ισπανού φωτογράφου Xavi Gordo, απαθανατίζεται η Penelope Cruz στην καθημερινότητά της, κρατώντας την «Alena», μίνι-flap τσάντα από δερματίνη σε μπορντό χρώμα, με λουράκι και μεταλλικό κούμπωμα, και τη λευκή shopper «Idra», με λουράκι και διπλές λαβές, για να την κρατάτε όπως εσείς προτιμάτε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice