Η πρωτοποριακή denim σειρά Body Optix της Lee έρχεται στην Ελλάδα

Συνδυάζοντας την επιστήμη και την κληρονομιά του Denim σχεδιασμού, για το λανσάρισμα μιας 360˚ συλλογής με σχέδια που αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Έπειτα από το επιτυχημένο λανσάρισμα στο Παρίσι, το Λονδίνο, την Αμβέρσα και το Άμστερνταμ, η πρωτοποριακή denim σειρά Body Optix™ της Lee® έρχεται και στην Ελλάδα με μία δυναμική συλλογή από fits που ενισχύουν τη σιλουέτα, με εκπληκτικά πλυσίματα και φρέσκα κοψίματα.

Τι είναι η BODYOPTIX™;
Η συλλογή Body Optix™ της Lee Jeans® αναπτύχθηκε από το VF Cognitive and Design Lab, συνδυάζοντας την επιστήμη της οπτικής και τη συμπεριφορά του φωτός, με σκοπό να προσφέρει ανάδειξη της σιλουέτας 360ο, μέσα από ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Η χρήση της ανατομικής σκίασης και της πατενταρισμένης τεχνικής, η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογία laser, τονίζει τα κατάλληλα σημεία του σώματος, με αποτέλεσμα μία κολακευτική εικόνα από κάθε πλευρά. Προερχόμενο από επιστημονικές έρευνες για την οπτική σε συνδυασμό με μαθηματικούς αλγορίθμους, δημιουργείται ένα “contouring” εφέ στα σχέδια, όπου η σκίαση, οι οπτικές ραφές και οι καμπυλωτές τσέπες ενισχύουν τις αναλογίες του σώματος, τονίζοντας τις φυσικές καμπύλες και προσφέροντας την τέλεια αίσθηση και άνεση.

H νέα συλλογή Body Optix™ περιλαμβάνει το σήμα κατατεθέν skinny fit της Lee® με κανονική μέση, μία ψηλόμεση επιλογή με φερμουάρ στον αστράγαλο, τη Bib σαλοπέτα και εφαρμοστά Rider jackets. Κάθε κομμάτι ενισχύεται με την τεχνολογία Body Optix™. Νέα εισαγωγή για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2018, αποτελεί το Mom jeans, ψηλόμεσο fit, που στενεύει ελαφρώς στους αστραγάλους. Το 90s στυλ του έχει μία φυσικά κολακευτική εφαρμογή, αλλά με τη Body Optix™ τεχνολογία προσφέρει καμπύλες αντάξιες μιας pin-up star του Hollywood. Τη σειρά της Lee®, Body Optix™, θα την βρείτε στα καταστήματα της Lee και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής, και τιμολογείται από 130 έως 160 ευρώ.

About Body Optix™
Η Body Optix είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ ομάδων σε όλο τον κόσμο. Ξεκινώντας από την Καλιφόρνια, αναπτύχθηκε από το Cognitive and Design Science Laboratory (CSL) της VF στο Irvine της Καλιφόρνια, όπου ο Steve Zades, VP Transformational Innovation της VF Corporation και μία ομάδα επιστημόνων ανέπτυξαν για πρώτη φορά την ιδέα και την τεχνική που κρύβονται πίσω από το denim που φέρνει πραγματικές αλλαγές.

ABOUT LEE®
Μετρώντας σχεδόν 130 χρόνια ιστορίας, το θρυλικό denim brand Lee® είναι αναγνωρισμένο ως ένας από τους ιδρυτές του σύγχρονου denim κινήματος. Ένα από τα πρώτα denim brands παγκοσμίως, που δεν έχει επιτρέψει ποτέ στην πλούσια ιστορία του να το επισκιάσει, αλλά αντιθέτως, σε συνδυασμό με το πνεύμα της καινοτομίας που το διακατέχει και το σεβασμό στην παράδοση, συνεχίζει να διαμορφώνει τάσεις, και εμπνέεται από τα ρούχα εργασίας, μετατρέποντάς τα σε κάτι εντελώς μοντέρνο και σύγχρονο.

lee.com, facebook

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice