Οι σημερινές γυναίκες είναι όμορφες πρωτίστως για τον εαυτό τους

Η Yamamay αφιερώνει το Νοέμβριο στο επαναλανσάρισμα της βασικής της συλλογής, με πρωταγωνίστρια την Eva Herzigova

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Yamamay, αφιερώνει τον Νοέμβριο στο επαναλανσάρισμα της βασικής της συλλογής, προβάλλοντας τις πιο καινοτόμες σειρές της, μέσω ενός από τα πιο εμβληματικά και θαυμαστά μοντέλα όλων των εποχών, την Eva Herzigova. Η Eva Herzigova ανακαλύφθηκε μόλις στα 16 της χρόνια, ενώ σήμερα είναι σύμβολο όλων των γυναικών που χαίρονται την ομορφιά τους με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, χωρίς στερεότυπα, ούσες μόνο ο εαυτός τους.
Οι σημερινές γυναίκες πλέον αγαπούν και φροντίζουν το σώμα τους, επιλέγοντας να είναι όμορφες πρωτίστως για τον εαυτό τους και μετά για τον σύντροφό τους.

03_0366_d_lr.jpg

Με το Hey Girls, η Eva Herzigova χαιρετίζει τις σύγχρονες και πολυάσχολες γυναίκες, που με θάρρος και αυτοπεποίθηση, πετυχαίνουν να ανταποκρίνονται στο σπίτι και στο γραφείο.

Το #confidentbeauty μετατρέπεται σε #MYCONFIDENTBEAUTY, με επίκεντρο την προσωπική αναζήτηση της κάθε γυναίκας για άνεση και καλαισθησία.

02_0188_e.jpg

Στόχος της νέας αυτής καμπάνιας είναι να αναδείξει την ελαφρότητα παράλληλα με την καινοτομία, την τεχνολογία και την άνεση.

02_0285_e.jpg

Η ελαφρότητα, που διατίθεται σε διαφορετικά σχήματα και μορφές και αναδεικνύεται μέσα από τις 3 καινοτόμες σειρές:
- SCULPT LIGHT: ελαφριά σειρά, από καινοτόμο ελαστικό και αναπνεόμενο ύφασμα Sensitive® Sculpt, 100% Made in Italy, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Τα στοιχεία Sculpt Light σμιλεύουν το σώμα, παρέχοντας άνεση σε κάθε κίνηση.
- PRINCIPESSA: Ελαφριά  και άνετη, σαν δεύτερο δέρμα, από εξαιρετικά μαλακό ύφασμα (soft touch), με ήπια και αισθησιακή υφή, σας κάνει να νιώθετε σαν πραγματική "πριγκίπισσα".
- SPACE: Το ελαφρύτερο και πιο αναπνεύσιμο σουτιέν στον κόσμο. Κατασκευασμένο από το επαναστατικό ύφασμα 3D Spacer, αγκαλιάζει απαλά το στήθος κάθε γυναίκας, ακόμη και τα μεγάλα στήθη, προσφέροντας απίστευτη άνεση και μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο Yamamay.com

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice