Νέα σειρά bioten Detox: Ειδικά φτιαγμένη για τα κορίτσια της πόλης

Μπείτε στη νέα εποχή Detox και ανακάλυψτε το City Girl που κρύβετε μέσα σας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το bioten, πιστό στην αποστολή του να προσφέρει το καλύτερο σε κάθε γυναίκα για να αισθάνεται ξεχωριστή, παρουσιάζει τη νέα σειρά Detox.

Η σειρά κλείνει το μάτι σε κάθε κορίτσι της πόλης που αναζητά την απόλυτη περιποίηση για την επιδερμίδα του. Οι έντονοι ρυθμοί ζωής σας δίνουν ενέργεια και ενισχύουν το δυναμισμό σας αλλά δεν είναι όλα τόσο ρόδινα. Το καυσαέριο, η κίνηση, η ένταση και το άγχος της καθημερινότητας ταλαιπωρούν καθημερινά το δέρμα σας. Αυτό που χρειάζεστε είναι μια σειρά προϊόντων που θα λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας και θα θωρακίσει την επιδερμίδα σας απέναντι στις επιθέσεις του περιβάλλοντος.

bioten

Είστε έτοιμες να γνωρίσετε τη νέα σειρά bioten Detox και να δώσετε στην επιδερμίδα σας τη φροντίδα που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στη ζωή της πόλης;

Η σειρά αποτελείται από κρέμα ημέρας και νύχτας, νερό καθαρισμού, gel καθαρισμού και μάσκα προσώπου. Κοινό χαρακτηριστικό τους; Ο ενεργός άνθρακας που δρα σα μαγνήτης και παγιδεύει τους ρύπους εξασφαλίζοντας μια φρέσκια αίσθηση στο δέρμα. Η μοναδική τους σύνθεση περιλαμβάνει επίσης το βραβευμένο και καινοτόμο συστατικό Pollu Block το οποίο δρα σε πολλαπλά επίπεδα για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Τέλος, η σειρά detox είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, δεν περιέχει parabens, paraffin & χρωστικές, ενώ η σύσταση των προϊόντων είναι κατά 80% τουλάχιστον φυσικής προέλευσης.

Μια μοναδικά αξέχαστη εμπειρία θα είναι για εσάς η χρήση της μάσκας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή χάρη στον ενεργό άνθρακα που περιέχουν και όλα τα προϊόντα της σειράς.

bioten

City Girl Quiz
Και μιας και το κάθε κορίτσι της πόλης είναι δυναμικό και ανεξάρτητο, το bioten δίνει ένα παιχνιδιάρικο αέρα στην detox καμπάνια δημιουργώντας ένα συναρπαστικό quiz: το “City Girl Quiz”. Μία σειρά cool ερωτήσεων για το τι σας αρέσει να κάνετε στην πόλη, αν σας αρέσει να ανακαλύπτετε τα κρυμμένα της μυστικά ή απλά να απολαμβάνετε τον καφέ σας σε κάποια ηλιόλουστη πλατεία θα αποκαλύψει τη δική σου “City Girl” προσωπικότητα! Boho, romantic ή μήπως urban; Η απάντηση μπορεί να σας ξαφνιάσει!

Μείνετε συντονισμένες στα κανάλια του bioten για να μην χάσετε την έναρξη του διαγωνισμού. Μπορείτε να κερδίσετε ένα ταξίδι στον απόλυτο urban προορισμό, τη Nέα Υόρκη καθώς και πολλά πλούσια δώρα όπως προϊόντα της σειράς detox, μια επαγγελματική φωτογράφιση για να αναδείξετε το city girl που κρύβετε μέσα σας και αποχυμωτές τελευταίας τεχνολογίας για να δημιουργήσετε τα δικά σας Detox smoothies.  

Για να έρθει ακόμα πιο κοντά σε κάθε κορίτσι της πόλης, το bioten θα δημιουργήσει “Detox corners” σε super market και καταστήματα καλλυντικών και σας καλεί να τα επισκεφθείτε, να μάθετε όλα τα νέα by bioten, να παίξετε και να κερδίσετε πλούσια δώρα, on the spot. Παρακολουθήστε τα κανάλια του bioten και βρείτε ποιο είναι το πιο κοντινό σας bioten “Detox Corner”.

Facebook instagram youtube

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice