ΚΥΑΝΑ: η ελληνική δύναμη με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών

Γνωρίστε την ειδική σειρά Evozen πλήρους κάλυψης στις απαιτήσεις των μαλλιών σας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Ψάχνετε για προϊόντα που θα τονώσουν και θα βοηθήσουν πραγματικά τα μαλλιά σας; Βαρεθήκατε τις «έξυπνες» λύσεις του εμπορίου, που δεν προσφέρουν τίποτα στην υγεία των μαλλιών σας; Θέλετε προϊόντα που ο ειδικός του κομμωτηρίου έχει δοκιμάσει, εγκρίνει και σας τα προτείνει υπεύθυνα και ασφαλώς;
Ήρθε η εποχή της KΥΑΝΑ.
Δοκιμάστε τα εξαιρετικά & καινοτόμα προϊόντα KΥΑΝΑ για τα μαλλιά, εγκεκριμένα από τους κομμωτές και δοκιμασμένα στα πιο απαιτητικά μαλλιά! Πάντα ακολουθώντας τις παγκόσμιες νέες τάσεις και τεχνικές, πάντα καλύπτοντας τις ανάγκες για ακόμα πιο όμορφα και υγιή μαλλιά.

kyana

Γνωρίστε την ειδική σειρά Evozen πλήρους κάλυψης στις απαιτήσεις των μαλλιών σας:

  • Evozen Shampoo Volume Now 250ML|1LT. Το σαμπουάν για όγκο Evozen είναι ιδανικό για λεπτά και ευαίσθητα μαλλιά χωρίς όγκο. Χάρη στα ενεργά συστατικά του, αναδομεί το στέλεχος της τρίχας, χαρίζοντας όγκο, ελαστικότητα και λάμψη, ενώ προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση ελαφρότητας. Είναι ιδανικό για χτενίσματα, που απαιτούν όγκο.
  • Evozen Revitalizing Hair Mask 250ML|500ML. H μάσκα αναζωογόνησης Evozen, φροντίζει και περιποιείται τα βαμμένα μαλλιά, προσδίδοντας σε αυτά, υπέροχη φυσική γυαλάδα, λάμψη και ζωντάνια. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν που δε βαραίνει και δε λιπαίνει την τρίχα, προσφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα συχνής χρήσης.
  • Evozen Hair Spray Power 100ML|500ML. Το Spray μαλλιών Evozen δίνει στα μαλλιά, μοναδική λάμψη και ελαστικό αποτέλεσμα. Περιέχει φίλτρα προστασίας από την υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία ενώ στεγνώνει γρήγορα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

Τα προϊόντα KYANA θα τα βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice