«Πες ΝΑΙ στη νέα σεζόν»

Η καμπάνια της Tom Tailor σας ενθαρρύνει να αρχίσετε να αγαπάτε και πάλι τον εαυτό σας, χωρίς όρους, ασχέτως αν εκπληρώνετε οποιαδήποτε κοινωνική προσδοκία

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

«Είσαι μοναδικός. Είσαι όμορφος. Είσαι… περισσότερο από αξιαγάπητος. Έτσι ακριβώς όπως είσαι! Αν ξεκινάς κάθε μέρα με το πιο φωτεινό σου χαμόγελο, η ζωή θα σου χαμογελάει πίσω. Βγες από την comfort zone σου και κάνε τη μεγαλύτερη ομολογία αγάπης: αυτή για τον εαυτό σου! Γιατί μόνο αν αγαπήσεις πραγματικά τον εαυτό σου, μπορείς να αγαπήσεις και τους άλλους».

Σε έναν κόσμο που βασιλεύει η σύγκριση σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η καμπάνια της Tom Tailor για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2019 σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα πίσω, να χαλαρώσετε και να αρχίσετε να αγαπάτε και πάλι τον εαυτό σας, χωρίς όρους, ασχέτως αν εκπληρώνετε οποιαδήποτε κοινωνική προσδοκία.

Οι νέες συλλογές της Tom Tailor διαθέτουν μια ευρεία γκάμα από σύνολα athleisure. Η γυναικεία συλλογή πειραματίζεται με στοιχεία των 80s και με τις κλασικές ρίγες σε διάφορες παραλλαγές. Η αντρική συλλογή βάζει τα έντονα καλοκαιρινά χρώματα στο παιχνίδι με το μπλε, το κόκκινο και το κίτρινο σε εξέχουσα θέση. Τα παρκά σε έντονες αποχρώσεις και οι ενδιαφέρουσες παραλλαγές κλασικών μοτίβων δίνουν street ύφος στην αντρική συλλογή.

Αγκαλιάζοντας με θάρρος το χρώμα και τα ελαφρά υλικά, τα ρούχα τόσο της αντρικής όσο και της γυναικείας συλλογής αποπνέουν ένα αίσθημα ευεξίας, χωρίς να χάνουν την άνεσή τους. Φέτος το καλοκαίρι, η Τom Tailor μας θέλει όχι μόνο stylish, αλλά και εκλεπτυσμένους: Το λινό υψηλής ποιότητας συνδυάζεται με το δροσερό βαμβάκι και τα ανοιχτόχρωμα denim, την ώρα που το καλοκαιρινό καρό συναντά τις ρίγες. Αντιανεμικά μπουφάν και παρκά γίνονται απαραίτητα σε καθημερινές athleisure εμφανίσεις.

Στο ίδιο ύφος κινείται και η συλλογή Tom Tailor Denim, καθώς χαρακτηρίζεται και αυτή από την τάση athleisure και τα ρετρό στοιχεία. Η γυναικεία συλλογή Tom Tailor Denim έχει εμφανείς επιρροές από τα ‘80’s και τα ‘90’s με τα υπέροχα floral μοτίβα, ενώ η αντρική συλλογή Tom Tailor Denim επικεντρώνεται σε εντυπωσιακά street style στοιχεία και νέα σχέδια denim.

Και οι δυο συλλογές μάς ταξιδεύουν στον χρόνο. Η ποικιλία καλοκαιρινών μοτίβων και τα εντυπωσιακά χρώματα εγγυώνται μια υπέροχη και ζωηρή καλοκαιρινή σεζόν.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice