H SWATCH & η BAPE σε μία πολυαναμενόμενη συνεργασία

Όταν μιλάμε για street wear brands με ιστορία, το θρυλικό όνομα A Bathing Ape είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η Swatch ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Βape, με την κυκλοφορία 6 ρολογιών περιορισμένης έκδοσης.

Όταν μιλάμε για street wear brands με ιστορία, το θρυλικό όνομα A Bathing Ape είναι το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό. Η Swatch ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία της με την Βape, με την κυκλοφορία 6 ρολογιών περιορισμένης έκδοσης, στα οποία η κουλτούρα του δρόμου συναντά την πρωτοποριακή Ελβετική ωρολογοποιία!
Γεννημένη το 1993, η A Bathing Ape -ευρέως γνωστή και ως Bape- κατέχει τα εύσημα ενός από τα πρώτα original streetwear brands καθώς είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρίες στην κουλτούρα του δρόμου.
Η Swatch και η Bape δείχνουν την αγάπη τους για την παγκόσμια κουλτούρα με την κυκλοφορία έξι νέων ρολογιών περιορισμένης έκδοσης, τα οποία είναι αφιερωμένα στις αντίστοιχες μεγαλουπόλεις. Για τη Βέρνη, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Τόκιο και ολόκληρο τον πλανήτη φωνάζουμε: Here we come!

Swatch & Bape®
Η νέα σειρά προϊόντων Swatch Big Bold, αποτελείται από statement ρολόγια με διάμετρο κάσας 47mm, η οποία μετατρέπεται σε έναν πρωτότυπο καμβά για αυτή την περιορισμένης κυκλοφορίας συλλογή. Το κάθε ένα από τα 6 μοντέλα φέρει το χαρακτηριστικό camo μοτίβο της Bape καθώς και το “Ape Head” logo στον δείκτη της ώρας και στο κάτω μέρος του λουριού. Επιπλέον το εμβληματικό Swatch logo, λίγο μεγαλύτερο απ’ ότι συνήθως, φέρνει στο νου την εποχή που η Ελβετική μάρκα έκανε το ντεμπούτο της στην αγορά, στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Swatch & Bape®

Τα ρολόγια που είναι αφιερωμένα στις πέντε πόλεις είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στις αντίστοιχες αγορές. Μαζί με το έκτο μοντέλο, το Big Bold Bape The World, που είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, αυτή η περιορισμένης έκδοσης συλλογή απευθύνεται σε όλες τις έντονες προσωπικότητες εκεί έξω και μας προσκαλεί σε μια γιορτή αφιερωμένη στον χρόνο, τη διαφορετικότητα και την παγκόσμια κοινότητα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice