Ακαδημία αρωματοθεραπείας από την Apivita και τη Σοφία Τριάντου

Τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια για τα εξαίσια αρώματα και τις φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες τους

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η APIVITA και η Σοφία Τριάντου διοργανώνουν την Ακαδημία Αρωματοθεραπείας. 10 ενότητες που καλύπτουν όλες τις πτυχές της χρήσης των αιθέριων ελαίων.

Τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια για τα εξαίσια αρώματα και τις φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες τους. Μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινή σας ζωή με πολλούς τρόπους καθώς συμβάλλουν στην υποστήριξη του αναπνευστικού, προσφέρουν χαλάρωση και ήρεμο ύπνο, μειώνουν το άγχος, χαρίζουν συναισθηματική ισορροπία, ενδείκνυνται για τη φροντίδα του δέρματος και ανακουφίζουν από τη μυϊκή ένταση και τον πόνο.

Η APIVITA και η Σοφία Τριάντου διοργανώνουν για τρίτη χρονιά, την Ακαδημία Αρωματοθεραπείας, η οποία σας εισάγει στον διαφορετικό τρόπο ζωής και σκέψης που πρεσβεύει και στην ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όσους και όσες ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις  τους στον τομέα της αρωματοθεραπείας. Τα μαθήματα χωρίζονται σε δέκα ενότητες που καλύπτουν όλες τις σχετικές πτυχές της χρήσης των αιθέριων ελαίων: Βασικός ορισμός της αρωματοθεραπείας, η ιστορία της αρωματοθεραπείας, χρήση των αιθέριων ελαίων, τα οφέλη, τρόποι εφαρμογής, αντενδείξεις, χρήση και ασφάλεια 40 αιθέριων ελαίων, φυτικά λάδια, συνδυασμός αιθέριων ελαίων και πρακτικές εφαρμογές σε δυο αναλυτικά, διαδραστικά workshop.

Θέματα
• Τι είναι αρωματοθεραπεία - Η ιστορία της αρωματοθεραπείας – Tρόπος παραγωγής αιθέριων ελαίων (2 Ώρες)
• Θεραπευτικές και καλλυντικές χρήσεις των αιθέριων ελαίων (2 ώρες)
• Αναλύουμε 48 αιθέρια έλαια και αρωματικά νερά (12 Ώρες συνολικά)
• Τόνοι των αιθέριων ελαίων και τρόπος ανάμιξης και φυτικά λάδια (2 Ώρες)
• Workshop (6 ώρες συνολικά)

* Πληροφορίες για τον εισηγητή
Η Σοφία Τριάντου, είναι πιστοποιημένη Βοτανολόγος από το Dominion Herbal College - Canada.
Ξεκίνησε την σταδιοδρομία της το 1995, σε εργαστήριο φαρμακείου παρασκευάζοντας ομοιοπαθητικά φάρμακα και σκευάσματα αιθέριων ελαίων και φυτοθεραπείας. Εργάστηκε στην εταιρεία Apivita για πάνω από είκοσι χρόνια ως Phytotherapy & Aromatherapy trainer manager και ήταν υπεύθυνη για την οργάνωση, δημιουργία υλικού και πραγματοποίηση της Ακαδημίας αρωματοθεραπείας - βοτανολογίας.
Εμπνευσμένη από την φιλοσοφία των αρωματικών φυτών για έναν πιο φυσικό και ισορροπημένο τρόπο ζωής και με τη μεγάλη αγάπη της προς τη φύση, επέκτεινε τις γνώσεις της με πολυετή εκπαίδευση, έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα Ομοιοπαθητικής από τον Γιώργο Βυθούλκα, Αρωματοθεραπείας στο West Coast Canada και στον Ruben Bartolo με πρακτική εξάσκηση στη κλινική του, στη MDINA της Μάλτας, αρωματοθεραπείας και Βοτανολογίας στην Νature Health London, Αρωματοθεραπείας και Βιομηχανία των Αιθέριων Ελαίων -Lydia Bosson. Σήμερα, μεταδίδει το σεβασμό και τις γνώσης του κόσμου των αρωματικών φυτών, ανεξάρτητα αλλά και σε συνεργασία με φορείς που μοιράζονται το πάθος και το σεβασμό προς τη φύση. Παραδίδει σεμινάρια σε ενήλικες, παιδιά και οργανώνει ημερίδες, δραστηριότητες και εκπαιδευτικές εκδρομές σε μέρη της Ελλάδας με βοτανικό ενδιαφέρον και αξιόλογη γεωφυσική ποικιλομορφία.

Το κόστος συμμετοχής στoν κύκλο των 12 μαθημάτων είναι 380 ευρώ.
Παρέχεται έκπτωση 10% σε φοιτητές και ανέργους.
Παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης με την ολοκλήρωση του κύκλου για όποιον το επιθυμεί.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 2103640560
The APIVITA Experience Store: Σόλωνος 6, Αθήνα

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice