Η νέα συλλογή της Bodytalk F/W 2019-2020 έφτασε!

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Η νέα συλλογή της Bodytalk απαντάει στο ερώτημα «Ποιος είναι ο λόγος που γυμνάζεσαι;»

Η νέα συλλογή της Bodytalk για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020 είναι εδώ και σου δίνει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι στο ερώτημα «Ποιος είναι ο λόγος που γυμνάζεσαι;». Για να χάσεις κιλά; Για να διατηρήσεις μια καλή σωματική κατάσταση; Για να νιώσεις καλά ψυχολογικά; Για να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση;

Ο καθένας από εμάς γυμνάζεται για διαφορετικούς λόγους. Σκοπός είναι να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί χωρίς ανταγωνισμό, χωρίς κανόνες και περιορισμούς, έτσι ώστε να νιώθουμε υγιείς, χαρούμενοι, γεμάτοι ενέργεια και να περνάμε καλά! Σκοπός είναι να γυμναζόμαστε για τη δική μας ευχαρίστηση. Ο καθένας από εμάς έχει μια διαφορετική ερμηνεία για τη λέξη αυτή και αντλεί διαφορετικού είδους απόλαυση από τη γυμναστική.

Η Bodytalk πρεσβεύει την ελευθερία του να επιλέγει κανείς τι είναι αυτό που τον ευχαριστεί, Trainfor[Pleasure], εστιάζονταςσε 4 διαφορετικά pleasures: Train for [self-improvement], Train for [balance], Train for [wellness], Trainfor [bonding].   

1080x1080.jpg

Τα αθλητικά ρούχα τα οποία σχεδιάζει και παράγει έχουν σκοπό να αγκαλιάσουν οποιοδήποτε σώμα, ενώ παραμένουν fashionable, άνετα και ανθεκτικά, ιδανικά για κάθε τύπο αθλήματος και γυμναστικής. Αγαπάμε το σώμα μας και γυμναζόμαστε για τη δική μας προσωπική ευχαρίστηση.

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή της Bdtk καιTrain for [whatever gives you Pleasure].

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice