Η Reebok αποκαλύπτει το Zig Kinetica

Σχεδιασμένο από τον Ian Paley, με ξεχωριστό design και καινοτόμα τεχνολογία που προσφέρει εκρηκτική ενέργεια

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Το Reebok Zig Kinetica είναι πλέον και επίσημα εδώ, κάνοντας τις πρώτες του εμφανίσεις σε πασαρέλες από το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Κάνοντας τις πρώτες του εμφανίσεις σε πασαρέλες από το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη, στα shows κορυφαίων σχεδιαστών του streetwear όπως οι Cottweiler, Angus Chiang και Chromat, το Reebok Zig Kinetica είναι πλέον και επίσημα εδώ, χαρίζοντας τη μοναδική αίσθηση της επιστροφής ενέργειας.

Reebok Zig Kinetica
Το νέο Zig Kinetica Concept Type 1 συνδυάζει τις κορυφαίες επιδόσεις με την πρωτοποριακή αισθητική, τον τολμηρό σχεδιασμό και την καινοτομία. Το εντυπωσιακό επάνω μέρος, σχεδιασμένο από τον Ian Paley της Garbstore, στηρίζεται πάνω σε μια τολμηρή ζιγκ ζαγκ σόλα που προσφέρει επιστροφή ενέργειας. Ο Paley σχολίασε σχετικά: «Η ενσωμάτωση της ιστορίας της Reebok έχει τεράστια σημασία, γιατί συνδέεται με τη σχεδίαση και τις στιλιστικές παραπομπές του παπουτσιού. Τα σχήματα, οι γραμμές, οι διαφορετικές επιφάνειες και η σχεδιαστική διάλεκτος στο σύνολό της συνδυάζουν στοιχεία από πολλά παλιότερα μοντέλα, που είτε κυκλοφόρησαν ή δεν βγήκαν ποτέ στο εμπόριο. Η εντύπωση που δίνει το παπούτσι ότι συγκεντρώνει την ενέργεια μέσα στη σόλα και είναι έτοιμο να σε ωθήσει μπροστά, συμπίπτει με την ιδέα ύπαρξης ενός κρυφού χρωματικού 'χάρτη θερμοκρασίας' που δείχνει πώς μεταφέρεται και απελευθερώνεται η κινητική ενέργεια».

Reebok Zig Kinetica
Τα βασικά χαρακτηριστικά του Zig Kinetica Concept Type 1 περιλαμβάνουν το Floatride Fuel που προσφέρει απορρόφηση κραδασμών και εξαιρετική επιστροφή ενέργειας, φάσεις ενέργειας ZIG που εκτοξεύουν το βήμα στην επόμενη κίνηση και περίβλημα ενέργειας ZIG που προσφέρει τολμηρή αισθητική.

Το Zig Kinetica Concept_Type 1 είναι διαθέσιμο στο Reebok.com και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice