Swatch Reloaded: Μια vintage capsule συλλογή

Για πάντα νέα, ακόμη και μετά από 36 χρόνια!

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

H vintage capsule συλλογή της Swatch θα σας γυρίσει πίσω στα θρυλικά 80s

Η Swatch, κλείνοντας το μάτι, γυρίζει στο ένδοξο παρελθόν της και σας επανασυστήνει τρία από τα πιο θρυλικά της μοντέλα.

Swatch Reloaded: Μια vintage capsule συλλογή
Swatch Reloaded: Μια vintage capsule συλλογή
Swatch Reloaded: Μια vintage capsule συλλογή

Το 33χρονο SIR SWATCH και το νεογέννητο αδερφάκι του SIR SWATCH19 σας στέλνουν τους χαιρετισμούς τους από τον Βασιλιά Αρθούρο!

Μια αυλή ευγενών και γενναίων ιπποτών με λαμπερές πανοπλίες «έδωσε το χρίσμα» σε αυτά τα αριστοκρατικά μοντέλα. Τόσο τότε όσο και τώρα τα ρολόγια αυτά θα ταιριάξουν τέλεια με κολεγιακά outfits, blazers και looks που έχουν συνδυαστεί έτσι ώστε να αναδεικνύουν ένα ισχυρό αλλά παιχνιδιάρικο status.

Το NINE TO SIX κυκλοφόρησε το 1978, και σήμερα σας συστήνεται εκ νέου ως REVIVAL! Σχεδιασμένα έτσι ώστε να μην περνάνε απαρατήρητα, βασίζονται σε δομικά patterns, βασικά σχέδια και χρώματα, αποπνέοντας τον απόηχο μιας περιόδου που άφησε εποχή.

Ένα BERGSTRUESSLI19 εμπνευσμένο από το BERGSTRUESSLI! Το χριστουγεννιάτικο δώρο του 1987, που τότε κυκλοφόρησε σε πριορισμένο αριθμό 9999 τεμαχίων, ανθίζει ξανά σε όλο του το μεγαλείο. Ένα ρομαντικό μπουκέτο απευθείας από τις Άλπεις σε ένα μεταλλικό φόντο, με απαλές κόκκινες και γαλάζιες πινελιές – μια βαθιά ανάσα φρέσκου αέρα από τα Ελβετικά βουνά τυλιγμένη γύρω από τον καρπό!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice