Πώς θα αποκτήσετε το δέρμα των ονείρων σας

Aesthé Beauty Institute & Medik8

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Στην καρδιά της πόλης, στο Κολωνάκι, σ’ έναν χώρο ζεστό και φιλόξενο που αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση, γεννήθηκε πριν 9 χρόνια το ινστιτούτο Aesthé. Εκεί εκφράζεται η ομορφιά, ενώ κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται ατομικά και αποκλειστικός στόχος είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από ανθρώπους με γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στον χώρο της αισθητικής.

Aesthe Beauty Institute & Medik8
welcome-back-katahrismos.jpg
aesthe2010_0034_web.jpg
aesthe2010_006_web.jpg
Κάθε επίσκεψη σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς οφείλει να σας ανανεώνει, πρώτα εσωτερικά και μετά εξωτερικά, και σε αυτό ακριβώς εστιάζουν οι επαγγελματίες του Aesthé. Είτε αναζητάτε την απλή χαλάρωση μετά από μια δύσκολη ημέρα, είτε τη σοβαρή αντιμετώπιση καταστάσεων όπως η ακμή, οι πανάδες, οι ρυτίδες ή η κυτταρίτιδα, στο Aesthé θα βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό αγωγών και καλλυντικών προϊόντων που στοχεύουν στις δικές σας μοναδικές ανάγκες, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

copy-of-model-1-v1-lifestyle-for-web_small.jpg
copy-of-combination-peels-lifestyle-for-web_small.jpg
copy_of_medik8_professional_logo_-_with_trademark_-_forweb.png

Αν ονειρεύεστε λοιπόν δέρμα αλαβάστρινο και λαμπερό, το ινστιτούτο Aesthé είναι ο χώρος που αναζητάτε, αφού ο επαγγελματισμός των αισθητικών του Aesthé συναντά τα επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης προσώπου Medik8. Το brand από τη Μεγάλη Βρετανία που δημιουργεί καινοτόμες φόρμουλες και θεραπείες, με απόλυτα vegan και eco-friendly προσανατολισμό, έχει πλέον μια ολοκληρωμένη σειρά Combination Lifestyle Peels ιατρικού επιπέδου, με άμεσα ορατά αποτελέσματα, λιγότερο ερεθισμό και χρόνο αποθεραπείας. Η τεχνολογία βραδείας αποδέσμευσης που περιέχεται στα peels μεταφέρει τα οξέα σταδιακά ώστε να μην ταλαιπωρείται το δέρμα.

Εδώ, οι θεραπευτές θα σας εξηγήσουν τι είναι το "12 weeks to WOW", το πρόγραμμα εντατικής θεραπείας που συνδυάζει επαγγελματικές συνεδρίες περιποίησης και φροντίδα στο σπίτι και θα δημιουργήσουν το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε την ολοκληρωμένη αγωγή με peels, αφού η μειωμένη ηλιοφάνεια ευνοεί τις δραστικές θεραπείες απολέπισης. Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε τη δραστικότητα των peels, να ανανεώσετε σε βάθος το δέρμα σας ώστε να γίνει λαμπερό ενόψει και των εορτών και να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι η ομορφιά σας είναι σε καλά χέρια.


Δεινοκράτους 99, 2107242883, aesthe.gr
Fb: @aestheGR / Insta: @aesthebeauty
medik8.com.gr
Instagram & Facebook @Medik8 Greece

Top Reads